Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,
Jakos miesiac temu dokonalam zakupu 600 ooakowan preparatu/leku bez recepty na zgage/nadkwasnosc. Kwota za te 600 opakowan to 2,982zl.
Znalazlam taka oferte gdzie sprzedajacy wysyla za darmo towar po przekroczeniu kwoty 1,000zl.
Zakup odbyl soe we srode i zaczely sie problemy. Chcialam soe skontaktowac ze sprzedajacym ale wogole nie odbieral telefonu. Wreszcie kilka wiadomosci poprzez allegro i jakies dziwne odpowiedzi ze maja klopoty z prądem (to jest apteka) i wysla w piatek MAKSYMALNIE w poniedzialek. Miedzyczasie zapytalam sie kilkakrotnie czy aby cena za towar bedzie taka jaka jest bez naliczenia za przesylke. W odpowiedzi otrzymalam potwoerdzenie ze tak bedzie taka kwota bez dodatkowych kosztow.
Zaczekalam do poniedzialku i co sie okazalo po kolejnej wiadomosci juz poprzez tozmowe z allegro ze sprzedawca wyjechal i przeprasza.
W tym samym czasie napisal do mnie juz nie poprzez rozmowe z allegro tylko normalny kontakt ze sa jakies problemy i on jest poza praca i wogole go noe ma i jakies rzeczy ktorychcwogole nie moglam zrozumiec co piszs i jakby bylo cos wiecej do zaplacenia to zebym zaplacila a ona zwroci roznice
Przypominam ze to byla kwota 2,982zl za wszystko.
Towar wreszcie wyslany we srode czi tydzien po zakupie. Kurier przyjechal we czwartek. W dzien dostawy dostalam 3 smsy z trzema roznymi numerami przesylek. W allegro tez mam 3 przesylki zamiast jedną a zakup byl jeden!
Najlepsze teraz.
Kurier przychodzi, daje 3 paczki ja place 2,982zl i ok po czym minelo 20min i dzwoni kurier ze jest jakis blad i mam doplacic blisko 6,000zl jeszcze bo kazda paczka to 2,982zl!!! Woec wszystko mialoby mnie kosztowac okolo 9,000 zamiast 2,900
Oddalam kurierowi przesylki a on mi oddal kase. Wystawilam negatywna opinie opisujac sytuacje a w odpowiedzi od sprzedawcy dowiedzialam soe ze to ja jestem oszustka bo nie odbieram przesylek i nic mi jiz nie sprzeda i wogole takie teksty ze masakra.
Dodam ze ta osoba ma duzo negatywow
Cos z tym mozna zrobic bo szczerze mowiac gosc chcial mnie oszukac a teraz mowi ze to ja jestem oszustka a on dalej sprzedaje!
Bez dostępu do oferty to tego się nie da ogarnąć co tu poszło nie tak. Możliwe że całe twoje zamówienie było w 1 paczce a on ci je wysłał 3x
Można jedynie gdybać co poszło nie tak ale w mojej opinii był to błąd przy generowaniu listów przewozowych. Przesyłka została podzielona na 3 paczki ale sprzedający nie edytował wartości pobrania dla dwóch paczek na 0 zł.
Były już takie przypadki.
czy tak było w tym wypadku - nie wiem.
Źle wygenerowano etykietę. Też tak kiedyś zrobiłam. Skontaktuj się ze sprzedawcą
On wogole nie widzi problemu. On wogile nic nie wspomnail na tem temat. Od razu nazwal mnie oszustka
@Client:43074270 gdzie dokładnie sprzedający tak Cię nazywa? Czy posiadasz zrzuty lub zdjęcia takich wiadomości?
@Client:43074270 Nie daj się i wyjaśnij to z pomocą Allegro, masz zakup to masz możliwość otwarcia dyskusji, zrób to a masz pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa
Ale to jest rozmowa tylko z allegro czy z tym sprzedawca. Nie chce juz miec nic wspolnego z tym gosciem
ze sklepem oczywiscie.
Dlaczego zakladasz ze oszukał? Generowałeś kiedyś etykietę wielopackzowa pobraniową???
Też tak kiedyś zrobiłam że wyszło 3 razy kwota zamiast jednej, bo źle oznaczyłam bo zapomniałąm wyptaszkować czegoś w systemie.
pienisz sie że ktoś cie wyzywa a sam wyzywasz od oszustów bez wyroku i poparcia prawnego!