Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
O co chodzi z tym koszmarnym wyświetlaniem tytułów wystawianych artykułów ?
Nie wiem co Allegro pozmieniało ale jest koszmar !!! Praktycznie nie da się nic wyszukać !!!
Wyświetlane są nie są nazwy poszczególnych produktów tylko nazwy z opinii i to jakieś dziwne.
Wpisuję w wyszukiwaniu "biokominek" wyświetla mi się lista i np miedzy wynikami jest na zdjęciu biopaliwo z tytułem biokominek jakiś tam, klikając w link jest biopaliwo z tytułem biopaliwo za to opinie o biokominku. wpisując biokominek chce widzieć tylko biokominki a nie paliwo , polana i inne tym podobne rzeczy.
Mam tak w chyba we wszystkich kategoriach, szukam w agregatach prądotwórczych mam cała masę części i innych rzeczy do agregatów mimo wpisania do wyszukiwarki słowa "agregat", zamieszczam przykładowe screny , w agregatach jest stablizator z tytułem agregat , a jak się kliknie to mamy już tytuł stabilizator
O co tu chodzi ? Przecież to koszmar, nic się nie da znaleźć.
To są uroki produktyzacji i łączenia produktów z katalogiem . Miało to polepszyć szukanie i wystawianie produktów a wyszło jak wszyscy widzą i piszą tu na forum .
Nie da się tego zmienić gdzieś w ustawieniach, ja tego nie chce, nie dam rady nic wyszukać, zaczyna mi to przypominać **piiip**s którego nie cierpię właśnie przez to wyszukiwanie.
@igop dziękuję za Twoją wiadomość. Widzisz widok produktowy, a nie ofertowy i nazwy produktów z katalogu, a nie tytułu ofert.
Jeśli chcesz widzeć widok ofertowy to kliknij proszę "rozłącz te same oferty".
Dzięki za podpowiedź, super że jest taka opcja wyłączenia grupowania, mam nadzieje że zapamięta mój wybór , jak nie bo będę musiał zawsze tam klikać...ech...
ech... ale nadal widzę ten sam stabilizator mimo że szukałem agregatu, w tytule aukcji nie ma słowa agregat...ech...., na szczęście widzę już jako stabilizator, cóż chyba Allegro ma za mało konkurencji że pozwala sobie na takie rzeczy i nie liczy się z klientami.
opcja zmienia tylko widok, wyszukiwanie zostaje po tym "widoku produktowym" czy jak tam pisali "katalogowym" , więc nie da się nic konkretnego wyszukać, wpisuje agregat, a widzę i tak części do agregatów .... ech...
jak szukałem opon do auta i przez godzine wyskakiwały mi jakieś bzdety i podróbki
to w końcu zakupiłem je na znanym portalu od opon a allegro podziękowałem, 3200 zapłaciłem i prowizja good bye