Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Chciałem ocenić sprzedającego jak to robiłem wcześniej ale nie widzę możliwości zaznaczenia ilości gwiazdek co do sprzedającego i zgidnisci opisu. Teraz widzę tylko łapka w górę lub w dół i gotowe podpowiedzi niezgodności. Coś się zmieniło w tej kwestii
@Client:101071744 Zmieniło się, gwiazdki przeszły do historii. Było o tym pisane, min. tu:
Rozwiązano: 18 lutego usuniemy gwiazdki z oceny sprzedającego. - Społeczność Allegro - 958287
Tylko teraz jak nie miałem uwag do samej transakcji i obsługi mogłem dać 5 gwiazdek a jeśli miałem uwagi do opisu produktu mogłem dać miej i mogło wyjść sprzedawcy 4,5 a teraz co jak produkt nie spełnia tego co deklarował sprzedający mam dać od razu negatywnie. Przecież to chore i niesprawiedliwe dla sprzedającego więc wzrośnie liczba negatywnych opinii bo nie mogę w przypadku jakiś uwag dać łapkę w górę. Poroniony pomysł
@Client:101071744 Liczba gwiazdek już wcześniej nie była brana pod uwagę, bo z oceny sprzedawców usunięta została ocena "Zadowolenie kupujacych"
Najwyraźniej zadowolenie kupujących nie jest już istotne dla Allegro...