anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Opóźniona przesyłka Delivery

MAMY ROZWIĄZANIE!
Adrianna_ladna
#7 Wielbiciel

Dzień dobry,

w środę kupiłam przedmiot z dostawą na drugi dzień. Mamy sobotę a miała być w czwartek, w normalnych okolicznościach nie patrzę na opóźnienia ale przedmiot miał być na prezent. Czy można skontaktować się z dostawcą kiedy przewiduje dostawę?

nr przesyłki to AD01J6ER49

dziękuję

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5
gdvorek
Moderator Allegro Gadane
Moderator Allegro Gadane

@Adrianna_ladna 

Kontaktowałaś się już z nami w tej sprawie i Doradca podjął działania, proszę o cierpliwość!

Grzesiek
   Moderator
oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Adrianna_ladna

Allegro Delivery ma gwarantowany termin doręczenia do 3 dni roboczych. Twoja przesyłka została nadana 17 grudnia, czyli powinna dotrzeć do celu do 22 grudnia.

A termin widoczny w ofercie nie jest gwarantowany, lecz przewidywany. 

oznacz moderatorów
Adrianna_ladna
#7 Wielbiciel

No niestety, ale ten „gwarantowany termin” także się nie sprawdza, mamy dzisiaj 23 grudnia a przesyłka nadal nie zmieniła statusu … 🫣

oznacz moderatorów
pecela
#20 Guru ⭐⭐

@Adrianna_ladna.

To teraz możesz zgłosić że przesyłka nie dotarła w terminie poprzez formularz na stronie https://allegro.pl/pomoc/last-mile/zloz-reklamacje

oznacz moderatorów
budowlaniec2019
#12 Orędownik

Wytłumacz to dzieciom, które czekają na prezenty 😁 A tak poważnie to takie zgłoszenie, zwłaszcza w tym terminie gdzie podobnych przypadków jest tysiące jest tylko stratą czasu. Odpowiedź mogę wkleić w tej chwili bo to szablon "konsultantów"

Moja rada,   Adrianna_ladna jedź do sklepu póki są jeszcze czynne i ogarnij prezenty stacjonarnie, zgłoś zwrot i nie wracaj tu więcej 😉

oznacz moderatorów