anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Otrzymałem produkt pomimo anulowania zakupu i ten produkt przyszedł uszkodzony wadliwy

Nepelxd1
#7 Wielbiciel#
  • Witam. Otrzymałem produkt pomimo anulowania zakupu i ten produkt przyszedł uszkodzony wadliwy. Nie mogę otworzyć sporu ze sprzedającym co mam zrobić? 
oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@Nepelxd1 a czemu go odebrałeś? Po co Ci spór? Napisz do sprzedawcy aby sobie odebrał od Ciebie. Ewentualnie sporządź protokół szkody i wyślij sprzedawcy.

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Nepelxd1 nie możesz rozpocząć dyskusji ze sprzedającym, bo jedna już była otwarta i ją zakończyłeś. Czy skontaktowałeś się ze sprzedającym telefonicznie? 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Nepelxd1
#7 Wielbiciel#

Niestety brak kontaktu telefonicznego 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@Nepelxd1 Poproś o ponowne otwarcie dyskusji, jest taka możliwość z pomocą Allegro. https://allegro.pl/pomoc/kontakt

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Nepelxd1 wznowiliśmy już Twoją dyskusję ze sprzedającym, a Ty ponownie oznaczyłeś ją jako rozwiązaną.

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Nepelxd1
#7 Wielbiciel#

Wznowiliście nie tą. Chodzi mi o anulowany zakup....  Numer zamówienia 27aa4510-d4a4-11ef-a51e-1b3302adae5d

oznacz moderatorów

_HolaOla_
Moderatorka
Moderatorka

@Nepelxd1 dyskusja dla tego zamówienia już jest otwarta. Na przyszłość wskazuj proszę od razu, o które zamówienie dokładnie chodzi. 

Ola
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Monika__L
#17 Koryfeusz#

anulowałeś

odebrałeś

otworzyłeś.

jaką nagrodę by tu przyznać?

oznacz moderatorów