anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Parametr używany

_KANCELARIA_
#10 Popularyzator#
oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

mdrogeria
#21 Demiurg#

@_KANCELARIA_ w parametrach oznaczony jest jako ,,używany ,, w opisie również , a za słowo ,które umieściłeś w tytule można nieźle sobie beknąć .

oznacz moderatorów

komis-bell
#21 Demiurg#

Cytat z treści oferty:

Oferujemy państwu, używany telefon Samsung gt s5610”

oznacz moderatorów

fox_paws
#14 Krzewiciel#

Ale to trzeba umieć:
1. ustawić filtry
2. czytać

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@_KANCELARIA_ Ale dlaczego oszustwo, w ofercie zrozumiale jest to opisane.

oznacz moderatorów

_KANCELARIA_
#10 Popularyzator#

Tak pomyliłem się, przepraszam sprzedającego. Nie mogę już edytować więc moderatora proszę o usunięcie linka.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

👍

oznacz moderatorów

_KANCELARIA_
#10 Popularyzator#

Nowy link.Telefon odnawiany nie nowy. Naciąganie ludzi którzy nie widzieli oryginalnego telefonu z oryginalnym osprzętem i pudełkiem. I tu się nie boję.

https://allegro.pl/oferta/nowy-samsung-s5610-komplet-zestaw-promocja-17022876591

oznacz moderatorów

McGuyver__
#10 Popularyzator#

Masz na to jakieś dowody? Czy wróżysz ze szklanej kuli?

Równie dobrze mogę powiedzieć, że sprzedający znalazł w piwnicy karton z fabrycznie zafoliowanymi telefonami bo przywiózł je w latach 90tych z Belgi na sprzedaż, ale poszedł po mleko i o nich zapomniał....

Taka naprawdę przyjacielska rada bo generalnie totalnie mi to zwisa, ale zanim kogoś oskarżysz o cokolwiek lepiej uzbieraj niezbite dowody bo pomówienia i oszczerstwa są również karane. A naprawdę w internecie nie jesteś tak anonimowy jak Ci się wydaje, że jesteś 🙂

P.S. Nie, nie mam nic wspólnego z tym sprzedawcą. Zwyczajnie #_$@($ mnie czytanie takich wróżek w internecie 🙂

oznacz moderatorów

COMTER
#11 Animator#

Super.

oznacz moderatorów