anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Patologia z zamawianiem produktów - nie wiadomo co się zamawia

Client:123660693
#7 Wielbiciel

Ktoś mi powie czym się sugerować przy zakupie produktów z allegro?
kupuje zarówno na allegro jak i **piiip** - teraz czesciej **piiip** bo na allegro szczerze to nie wiem co zamawiam dopóki paczki nie otworzę.
zamówiłem teraz produkt na allegro
- w tytule dajmy na to jest 1 produkt
- w tytule wyżej cały zestaw
- w parametrach produktu w wyposażeniu dodatkowym również są dodatkowe elementy
- w opisie sprzedawca również wymienia dodatkowe elementy w pakiecie.
otwieram paczkę i co dostaje? 1 produkt z 4 które miałem dostać

i to nie pierwsza taka sytuacja, zamawianie na allegro to loteria widziałem podobne problemy na grupach - nie wiadomo czy się zamawia cały zestaw czy jedna sztuke bo złączyliście wszystkie produkty sprzedawców, moje ostatnie zakupy na tym g*wnianym portalu, więcej tracę czasu na czekanie na dosłanie niż to wszystko warte.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

AnnaG-Antyki
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

Tego nie wie nikt. Chcesz być pewny pytaj sprzedawcę. Katalogi zmieniają jak chcą, wystawi Polak ofetę, a po jakimś czasie nagle sprzedaje co innego. Zaraz moderatorzy powiedzą, że nie. Ja na to, że ze 3 lata temu wystawiłam jedną książkę. Niedawno sprzedała się z tytułem jednoznacznie wskazującym, że to zestaw 2-óch książek. Już nawet nie doszli kiedy to się zmieniło, bo oferty wznawiają się co miesiąc, a usuwają po dwóch zakończone. Ja nic w ofercie nie zmieniałam, więc kto?

Znowuż Azjatycka brać podpina swoje oferty do czego podejdzie i tam to już nieraz sami nie wiedzą co sprzedają. Cyrk jeszcze wiekszy. 

Cytując pracowników Allegro powiem " to dla Twojego dobra, na pewno sie przyzwyczaisz". Nie skłamali, ja przyzwyczaiłam się do kilkunastu nowych stron zakupowych xD