i to nie pierwsza taka sytuacja, zamawianie na allegro to loteria widziałem podobne problemy na grupach - nie wiadomo czy się zamawia cały zestaw czy jedna sztuke bo złączyliście wszystkie produkty sprzedawców, moje ostatnie zakupy na tym g*wnianym portalu, więcej tracę czasu na czekanie na dosłanie niż to wszystko warte.
Tego nie wie nikt. Chcesz być pewny pytaj sprzedawcę. Katalogi zmieniają jak chcą, wystawi Polak ofetę, a po jakimś czasie nagle sprzedaje co innego. Zaraz moderatorzy powiedzą, że nie. Ja na to, że ze 3 lata temu wystawiłam jedną książkę. Niedawno sprzedała się z tytułem jednoznacznie wskazującym, że to zestaw 2-óch książek. Już nawet nie doszli kiedy to się zmieniło, bo oferty wznawiają się co miesiąc, a usuwają po dwóch zakończone. Ja nic w ofercie nie zmieniałam, więc kto?
Znowuż Azjatycka brać podpina swoje oferty do czego podejdzie i tam to już nieraz sami nie wiedzą co sprzedają. Cyrk jeszcze wiekszy.
Cytując pracowników Allegro powiem " to dla Twojego dobra, na pewno sie przyzwyczaisz". Nie skłamali, ja przyzwyczaiłam się do kilkunastu nowych stron zakupowych xD