anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Po zakupie rzeczy nie moge wybrac platnosc swoim bankiem jest podany inny bank np ipko

URSZULA1981
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów
8 ODPOWIEDZI 8

Client:44052296
#21 Demiurg#

@URSZULA1981 jaki masz bank? Sprawdzałaś czy nie są przeprowadzane prace serwisowe w banku?

oznacz moderatorów

URSZULA1981
#7 Wielbiciel#

To problem z ustawieniami allegro nie z bankiem nie wyskakuja mi zadne możliwości zakupu oprocz banku ipko i nie ma możliwosci nic zrobic to winna allegro nie banku 

oznacz moderatorów

URSZULA1981
#7 Wielbiciel#

I co bede musiała usunać allegro bo nie potrafia własny program naprawic czy jak ?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@URSZULA1981 spróbuj proszę skorzystać z innej przeglądarki i jeśli to pomoże, to wyczyść pamięć podręczną tej, z której korzystasz. 
Jeśli to nie pomoże, prześlij proszę zrzuty ekranu z kolejno wykonywanych kroków. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

URSZULA1981
#7 Wielbiciel#

Nic nie pomaga dalej wyskakuje mi tylko jeden bank ipko ktorego nie mam i nie uzywam to problem lezy po stronie allegro nie banku bo nie mam zadnej mozliwosci  zmiany  na inna forme zapłaty

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@URSZULA1981 poproszę w takim razie o zrzut ekranu (całego ekranu z widocznym paskiem z adresem strony oraz godziną i datą) z formularza płatności i dostawy. 

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów

URSZULA1981
#7 Wielbiciel#

ok zrobiłam zdjecie jak to wyglada

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@URSZULA1981 czy możesz je tutaj podesłać? Lub na adres e-mail spolecznosc@allegro.com

Monika
   Moderatorka
oznacz moderatorów