Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć, nagle jednego pięknego dnia wszystkie moje polubione oferty z konta firmowego znikły... Ale nie, nie zniknęły tylko zostały przeniesione do pod zakładki, karty czy czegoś innego - jak "prywatnie". Bez mojej wiedzy, bez zapytanie gdzie je chcę przenieść itd. Macie jakiś sposób aby przywrócić e z powrotem na "na firmę" poza ręcznym przeklikiwaniem się przez pozycje i dodawanie ich drugi raz równocześnie zmieniając profile.
Pozdrawiam, Antoni
PS. Pomoc allegro rozkłada ręce: "Niestety nie ma możliwości przeniesienia ich na profil Allegro Business"
Pomimo, że jest to bogata korespondencja ale nie nadaje się w całości na upublicznienie.
Nie używam ulubionych to głowy nie dam. Podejrzewam jednak, że najszybciej będzie tak jak robię podczas przerzucania koszyków z konta na konto. Czyli wchodzę. Otwieram każdy przedmiot w oddzielnej karcie. Na kolejnej karcie wylogowuję się i loguję na drugie konto. I wtedy wrzucam z każdej karty do koszyka. Czyli tu zmieniasz widok i wrzucasz do ulubionych. Powinno zaskoczyć. Taka głupia klikanina, nic lepszego nie wymyśliłam...
Tylko nie rób tak z więcej niż 50-cioma naraz, bo capsy zaczną wyskakiwać, a potem blokada za nietypowe działania...
Nawet nie wiesz, ile kłopotu mi to sprawiło podczas zakupów firmowych, nadal nie mogę dojść do ładu. Jeżeli w standardowym Allegro można kupić na FVAT, to po co nakombinowali jakichś kocopołów i ludziom utrudnili tym życie?