Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Piekarnia14, gotowe. 🙂
Pobieranie plików z moimi danymi nie powiodło się. Nie wiem czy to ja robię coś nie tak? Ponieważ robię to pierwszy raz. Możliwości pobrania dokumentów zostały wyczerpane a istotnych dla mnie informacji nie byłam w stanie odczytać.
@Piekarnia14 Jakie pliki masz dokładnie na myśli? Wszystkie swoje zamówienia znajdziesz w zakładce Moje zakupy, po zalogowaniu się na swoje konto.
Pobrałam pliki poprzez swoje konto, odnośnie ostatnich dwóch lat posiadania konta, które można pobrać jedynie pięć razy. Zależało mi konkretnie na zakupach jakich dokonałam przez ten czas. Jednak pobieranie plików nie powiodło się. Nie mam pojęcia czemu...może niewłaściwa forma pliku. Najlepiej by było, gdyby takie informacje przesyłane były na maila....jako pliki, a dostaje się jedynie przekierowanie do Allegro w postaci ,,rozpocznij pobieranie,,
@Piekarnia14 Napisz do nas przez ten formularz, prześlemy Ci listę Twoich zakupów: https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc&subjectId=d728d057-e...
Witam, proszę o przywrócenie ukrycia ostatniego zakupu.
@Client:42910694 Cześć. Gotowe, zakup przywrócony 🙂
ko-alka - też poproszę o pomoc w przywróceniu ukrytych zakupów
Płyty CD z tego miesiąca
Effect-Zakręceni i Żono jak bardzo cię kocham nie pamiętam czy wystawiłem ocenę sprzedawcy a chciałbym to zrobić.
@Agent555 Jasne 🙂 Płyty przywrócone
ko_alka - Dziękuję za pomoc.