anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Porównaj 119 ofert, porownaj 200ofert - jak to **piiip**.a wyłączyć?????????

vrm6
#1 Nowicjusz#

Za każdym razem gdy wejdę w jakąś kategorie np. telefony to ofert jest np. 2tysiące a wyświetla mi tylko 100 i przy niektórych tych ofertach jest taki głupi przycisk: "Porównaj 119 ofert", "Porównaj 25 ofert". Jak wyłaczyć to cholerne porównywanie, to dziadostwo?? Chce żeby wyświetlały mi sie wszystkie aukcje jedna pod drugą, nie chce klikać w to porównywanie ofert bo to strasznie męczy i denerwuje, potem musze klikać wstecz, wszystko sie miesza, coś okropnego!! Tak samo jak coś wyszukuje to znajdzie mi np. 500 aukcji, a wyświetla 20 bo reszta ukryta pod **piiip**nymi przyciskami "Porownaj 60 ofert, "Porównaj 120 ofert". Co za głupi zjeb to wymyślił!!

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

fox_paws
#14 Krzewiciel#

@vrm6 Nie wyłączysz tego, bo tak jest od października i tak ma być. Dla Twojej wygody.

oznacz moderatorów

Client:129122403
#9 Pomysłodawca#

@vrm6 To już od jakiegoś czasu NIE JEST portal aukcyjny. Wyszukuje się tutaj produkty i masz porównanie ofert od różnych sprzedawców. Nie da się tego wyłączyć.

oznacz moderatorów

Client:87296636
#12 Orędownik#

@vrm6 Czesto tak jest ze te np 2000 ofert to najlepszy na swiecie system filtrow MADE in Allegro zlicza sumarycznie te ktore i tak sa nie zaznaczone i te zaznaczone przez kupujacego czyli chcesz np tylko nowe a pokazuje wszycho..ten sam blad jest w koszu, ten sam cudotworca to tworzyl  (zglaszalismy kilka razy oczywiscie olane ) rzeczy aktywne i niektywne maja wlaczone promocje..np kup 5 za 50% .Dopiero przy przejsciu placeniu wychodza cuda. Akurat mam to z solarami zamiast 10k jest  ok 12k do zaplaty 🤣

Tu jest mysl techniczna 21 wieku ktora utknela omylkowo w latach 90 ..... Nie ma sensu sie denerwowac  i generalnie tu pisac ..tylko przeszkadzamy w porannych i nie tylko porannych kawach.

@fox_paws Tak jest!!! I tak bedzie jak Panie Moderatorki kiedys w koncu przypadkowo sie wygadaly ...ze to sciema z testami :))))))) I nie ma co drazyc tematu ..swiat sie na Allegro ani nie zaczyna , ani nie konczy.

256-bit limit
oznacz moderatorów

serwis-texas
#21 Demiurg#

@vrm6 

No nie gadaj. Właśnie tak ma być. Allegro tak lubi 🙂

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#20 Guru#

Żeby góra w ogóle zauważyła, że jest problem to byśmy chyba musieli zbiorowo na forach giełdowych pisać xD. To forum służy tylko do rozwiązywania najprostszych problemów oraz do dania reszcie sposobu na wykrzyczenie się tam gdzie nikt nie widzi... Moderatorzy od lat nawet podstawowych problemów przeważnie nie zgłaszają. I nie dlatego, że nie chcą, bo jak mogą to naprawdę się starają. Tylko wiedzą że to nie ma sensu... Albo pierwszego zbędą to potem już nic nie mówią. Nie wiem czy zauważyliście ile razy CM w rozmowach prosił o linki do tematów, które nas zdrowo zbulwersowały dosłownie kilka dni wcześniej? Przecież on jest bezpośrednio nad moderatorami, czemu o niczym nie wie? Bo mu nie mówią, bo i tak jak i nas to oleje...

oznacz moderatorów

Client:129122403
#9 Pomysłodawca#

@AnnaG-Antyki "To forum służy tylko do rozwiązywania najprostszych problemów"

A myśleliście, że co? Sami prezesi będą tutaj rozmawiać z ludźmi? Wiadomo, że to jest po prostu wentyl na frustrację i pierwsza linia wsparcia technicznego. Do wszystkiego innego jest właściwa pomoc techniczna Allegro i/lub opiekuni.

Kierunek rozwoju Allegro również nie jest czymś, co podlega jakiejś dyskusji na zewnątrz. Góra widzi swoją wizję i zmieni ją gdy będzie faktyczny problem. Jeżeli słupki rosną - to nie ma problemu albo jest na tyle mały że nie ma sensu się nad tym pochylać. 

Ot, takie są realia biznesu gdy w grę wchodzi rynek giełdowy i inwestorzy. Dla malućkich rzuca się takie proste systemy wsparcia jak fora. Bo to dobry filtr dla frustracji i częściowo chroni bliższe firmie systemy kontaktu.

oznacz moderatorów