anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Potrzebuje fakturę za zakup z grudnia 2022 roku. Nie mam wśród moich zakupów. Najstarsze to styczeń

Slaw101
#7 Wielbiciel

Potrzebuje fakturę za zakup z grudnia 2022 roku. Nie mam wśród moich zakupów. Najstarsze to styczeń 2023. jak pobrać fakturę 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

MiMary
Moderatorka Allegro Gadane

Cześć, @Slaw101. Jeśli potrzebujesz informacji o zamówieniach sprzed kilku lat, to możesz utworzyć kopię danych, zgodnie z tą instrukcją

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Slaw101
#7 Wielbiciel

Serdecznie dziękuję 

oznacz moderatorów

Slaw101
#7 Wielbiciel

Niestety nie do końca o to chodzi. Potrzebuję fakturę za zakup z 6 grudnia 2022 r. Niestety w moich zakupach najstarsze aukcje to styczeń 2023. Nie widzę aukcji a tym bardziej faktury.

oznacz moderatorów

MiMary

@Slaw101, skonsultuję to z dedykowanym zespołem i niedługo wrócę do Ciebie z dalszymi informacjami. Proszę o chwilkę cierpliwości 😊

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

MiMary

@Slaw101, otrzymałam informację, że faktury do zakupów przechowujemy na platformie do 2,5 roku. Najpewniej w naszym systemie już nie będzie tych danych. 
Faktury do zakupów wysyłamy także drogą mailową, zatem możesz sprawdzić swoją skrzynkę mailową, aby poszukać dokumentu. 
Jeśli go nie znajdziesz, to w pliku z Kopią danych możesz sprawdzić dane sprzedającego i skontaktować się z nim, aby ustalić, czy może udostępnić Ci fakturę do tego zakupu. 

Marysia
   Moderatorka
oznacz moderatorów

Client:44052296
#21 Demiurg ⭐⭐⭐

@Slaw101 nie ma takiej opcji. jedynie duplikat od sprzedawcy.

oznacz moderatorów