anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Potrzebuje założyć konto do kontaktów z organami ściągania. Ktoś wie jak to zrobić i pomoże?

PIKO997
#7 Wielbiciel#

Potrzebuje założyć konto do kontaktów z organami ściągania. Ktoś wie jak to zrobić i pomoże?

oznacz moderatorów
7 ODPOWIEDZI 7

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@PIKO997 czy możesz doprecyzować sprawę? Czy reprezentujesz organy ścigania? 

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PIKO997
#7 Wielbiciel#

Tak

oznacz moderatorów

PIKO997
#7 Wielbiciel#

Potrzebuje wysłać wniosek do prowadzonego postępowania przygotowawczego, ale nie wiem jak to uczynić 

oznacz moderatorów

Syrena_zT
Moderatorka
Moderatorka

@PIKO997 możesz założyć konto na dane komendy, ale będzie ono musiało przejść weryfikację. Standardowo w takich przypadkach prosimy albo o kontakt z adresu mailowego domenie rządowej .gov.pl, albo z prywatnego, w takim przypadku prosimy o podanie Twojego służbowego adresu mailowego. Następnie zespół dedykowany do kontaktu z organami ścigania skontaktuje się z Tobą na twój służbowy e mail. Z racji tego, że na forum nie mogę prosić Cię o podanie adresu mailowego, napisz do nas przez formularz, lub prześlij go na nasz adres społeczności spolecznosc@allegro.pl (w mailu prześlij też link do tego wątku).

Alicja
   Moderatorka
oznacz moderatorów

PIKO997
#7 Wielbiciel#

Witam. Przesłałem swój adres e-mail i cisza. 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@PIKO997 tu jest allegro , musisz ostro !!

mdrogeria_0-1750850761993.jpeg

oznacz moderatorów

RaBarbar_ka
Moderatorka
Moderatorka

@PIKO997 przekazaliśmy Twoją wiadomość mailową w odpowiednie ręce - możesz spodziewać się kontaktu z naszej strony. 

Basia
   Moderatorka
oznacz moderatorów