anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Problem z sortowaniem akcji

dante_art
#8 Zapaleniec#

Od ponad miesiąca,  coś popsuło mi się w wyświetlaniu ofert allegro. Za każdym razem gdy coś wyszukuje, filtrowanie automatycznie ustawia się "cena: od najwyższej". Zmieniając na każdy inny filtr (np. "czas dodania: najnowsze"), po odświeżeniu strony, filtr uporczywie za każdym razem wraca do "cena: od najwyższej". Co przy przeglądaniu nowych ofert przeszkadza i wyświetla mi nie to co poszukuje. Wyczyściłem ciasteczka, zrobiłem update przeglądarki (Chrome) i nic to nie dało. Poluje na allegro na płyty cd i co jakiś czas odświeżam stronę, aby zobaczyć czy ktoś dodał cos ciekawego. Przez ten błąd uporczywie musze zmieniać filtr bo zamiast nowe aukcje pokazują mi się w kółko te same najdroższe. Jak to zmienić?

oznacz moderatorów
5 ODPOWIEDZI 5

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dante_art nie udało mi się powtórzyć błędu o którym piszesz, czy możesz nagrać ekran, na którym ten problem będzie widoczny, abym mogła przekazać zgłoszenie do Działu technicznego?

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

dante_art
#8 Zapaleniec#
oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dante_art dziękuję! Przekazałam zgłoszenie do Działu technicznego, dam znać, gdy otrzymam odpowiedź. 

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

dante_art
#8 Zapaleniec#

Dziękuje, więc czekam 🙂 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@dante_art otrzymałam odpowiedź, nie jest to błąd. 
Na Twoim filmiku widać, że korzystasz z tego linku:
https://allegro.pl/kategoria/kultura-i-rozrywka?string=album&order=pd

Jest tam zaznaczone sortowanie po najwyższej cenie. Wystarczy jednak usunąć z linku "&order=pd" i sytuacja nie będzie się powtarzać:
https://allegro.pl/kategoria/kultura-i-rozrywka?string=album
Wówczas mamy ustawione domyślne sortowanie po trafności. 

Sytuacja nie jest błędem, sortowanie po najniższej cenie jest zapisane w linku.
Jeśli chodzi o to, że po odświeżeniu strony przeglądarka powraca do linku z końcówką "&order=pd", to nie jesteśmy w stanie potwierdzić błędu. Prawdopodobnie nie masz zaktualizowanej przeglądarki lub wynika to ze wtyczki, która jest w Twojej przeglądarce. Sprawdź proszę czy problem powtarza się, gdy korzystasz z innej przeglądarki.  

Monika
   Moderatorka

Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów