Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam ustawiłem na Sniperze kwotę 159,87zł strzał na 3 sekundy przed końcem. Dostałem powiadomienie że przegrałem a kwota wygrana to 157,50 więc o co tu chodzi? Przecież moja była wyższa kwota mam screeny
Sniper jest niedozwolony na Allegro. Usuń post albo zaraz dostaniesz bana na konto
Nie prawda, dużo używa i wielu o tym pisze,
Nigdy nie korzystałem że Snajpera .
Ile taka usługa kosztuje że będzie za mnie licytował
5 strzałów chyba masz za darmo na przetestowanie. Jeśli nic się nie zmieniło. A później to już zależy jaki pakiet wykupisz. Między 0.64- 0.29zł. Pakiet nie ma terminu ważności, więc jak sporo licytujesz to warto w ten większy 400za 135zł zainwestować. Obecnie nawet jakąś promocje widzę. Liczą się tylko wygrane strzały. Więc wolno schodzą z konta.
@MescotCompany A kto Ci powiedział, że snajper jest zakazany > używać go można zarówno na Allegro i na AL
@Maniek246811 Kwota postąpienia przy tej wartości wynosi 2,50 zł.Ktoś zalicytował wcześniej od Ciebie.Aby snajper mógł przebić jego ofertę musiałbyś ustawić co najmniej 160 zł wtedy oferta by weszła.
Zależy który snajper, na jednym z nich można dodawać strzały lub zmieniać kwoty na 3 minuty przed zakończeniem aukcji. A może problemy ze strzałem bo weryfikacja dwustopniowa?
Hm, chyba najlepiej wyjaśnić z pracownikami owego snajpera.