Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
Chcę zamówić przedmiot z wysyłką za pobraniem i możliwością sprawdzenia zawartości przez Pocztę Polską.
Czy jeśli przedmiot by się nie zgadzał po sprawdzeniu zawartości to czy wtedy mogę odmówić zapłaty za przesyłkę? A jeśli zamówiłbym przedmiot z wysyłką za pobraniem i możliwością sprawdzenia zawartości przez kuriera to wtedy też jest możliwość odmówienia zapłaty? Proszę o odpowiedź.
Pozdrawiam
Po sprawdzeniu zawartości możesz przesyłkę odebrać (wtedy musisz uiścić kwotę pobrania) lub odmówić jej przyjęcia (wtedy nic nie płacisz).
@pecela hmm a czy to czasem nie bedzie usługa dodatkowo płatna ? Ergo - usługa przewozu wskazana przez konsumenta ? Wiec wszystkie ryzyka związane z transportem przechodzą na kupującego? . Jeszcze sie nie spotkałem aby w cenniku sprzedawćów allegro taka metoda wysyłki ( z możliwością sprawdzenai) była dostepna.
Aaa no i zdaje sie że tylko Poczta ma taką usługe
Tak tylko gdybam.....
Tak jest to usługa dodatkowo płatna. Co do samej wysyłki, to OP musiałby się jeszcze dogadać ze sprzedawcą, co do kosztów.
@pecela koszt to chyba 6 zł. Natomiast zastanawia mnie tylko czy kupujący mając takie życzenia nie strzeli sobie w kolano biorąc na siebie wszelkie transportowe ryzyka. I czy np w przypadku zaginięcia przesyłki sprzedawca nie będzie żadał zapłaty bo powie " tej metody nie było w cenniku i jest ona wskazana przez kupującego" wiec ja chce kase za mój towar