Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Założyłem konto Biznes, dokonałem zakupu za kwotę >400zł opłaciłem na fakturę a dzisiaj wchodzę i mogę odebrać.. 20monet
Otrzymałeś 20 Monet. Gratulacje! Monety z akcji - 200 Monet za zakupy w ramach Allegro Biznes trafiły na Twoje konto!
Stan ze strony allegro na dzis:
Promocja trwa od 24.06.2021 do 16.07.2021 lub do wyczerpania puli 200 000 Monet.
Pozostało 75 800 Monet.
Witam, ten sam problem u mnie.
Warunki promocji zrealizowane, pojawił się komunikat - ale po odbiorze monet jest 20 zamiast 200 🙂 Proszę o wsparcie i przekazanie brakujących monet 🙂
Pozdrawiam,
AK
@SOLUTIONS_AK, Monety są już na Twoim koncie. 🙂
Witam, czy mogę prosić o pomoc? Konto biznes założone, weryfikacja konta bankowego przeprowadzona. Zamówienie złożone i zrealizowane w sobotę, faktura w w systemie... I cisza. Mija 3 dzień....
@JustynaPar, @Rescuer87 brakujące Monety są już na Waszych kontach. 🙂
Dziękuję bardzo 🙂
Potwierdzam, monetki są na koncie 🙂 Dziękuję
Witam, ponownie proszę o pomoc. Nie naliczyło mi żadnych monet. Dlaczego?
@MYHATRONIC-EU konsultuję Twoje pytanie. Poproszę Cię o chwilę cierpliwości, gdy otrzymam odpowiedź, wrócę tutaj.
Niestety w naszym przypadku bez zmian...
Dzień dobry, również otrzymałem jedynie 20 monet.
@thrust-e poprosiłam o dodanie na Twoje konto brakujących monet. Wkrótce powinieneś je otrzymać, dam znać, gdy dostanę potwierdzenie.
Witam dostałam dzisiaj 5 monet za zakup przez aplikację jednak nie dodały się do konta ponieważ mam limit 20 w miesiącu. Czy jest możliwość sprawdzenia tego i dodania ich?
@thrust-e monety zostały dodane 🙂
Dziękuję bardzo za pomoc.
Dzień Dobry,
U mnie taka sama sytuacja, otrzymałem 20 zamiast 200 😞
@tlusa01 Dzięki za zgłoszenie, sprawdzę to dla Ciebie
Super, coś już wiadomo?
@tlusa01 monety zostały przyznane na Twoje konto ok. godziny 15:30.
Dzień dobry, ja nie dostałem żadnych monet. Czy jest możliwość sprawdzania i dodania do mojego konta?
@Radmedrp w ramach jakiej promocji miałyby Ci został przyznane monety?