Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
„Zgłaszanie się do licytacji nowej osoby na 5 sekund przed końcem i zagarnięcie przedmiotu, to potwierdzenie ,że licytacje na allegro to aberracja i dno !!! Z poważaniem !!!
Nie wiem czy wiesz, ale na Allegro mogą licytować boty, dlatego nawet 1s przed końcem, to żaden problem
Nie zamierzam konkurować ani licytować z automatami ,dla mnie temat jest zamknięty!
Niema to jak strzelić focha na allegro. Wszyscy są usatysfakcjonowani 😆
@qaz1232 To akurat dość dziwny zarzut. Zawsze tak było - i całe szczęście, że tego nie zmienili. Podstawowa zasada jest taka: w każdej licytacji (niezależnie od jej formy) wygrywa ten, który zaoferował najwyższą kwotę.
I najważniejsze, cena nie pasuje nie wyśle towaru.
@LEW433to akurat prawda, kiedyś wygrałem na licytacji telefon za pół ceny i oczywiście pech chciał, że sprzedającemu spadł i się rozbił 😉
@qaz1232 Nie rozumiem w czym problem... co gdyby ta osoba zalicytowała 5 minut przed końcem i już wtedy zaoferowała najwyższą kwotę której nikt nie przebije? Też miałbyś wtedy pretensje?
Co jak co ale licytacje na Allegro mają jasne zasady i działają OK.
5 s i 5 minut to "subtelna" różnica,dla mnie nie,wszystko można relatywizować,racja wcale nie leży po stronie relatywizującego !
@qaz1232 A licytacja była na Allegro czy na AL? > poza tym nigdy nie wiesz z kim konkurujesz w licytacji > czy to człowiek czy automat
@Ziolko39 Daj spokój, widać że gościu totalnie nie kuma bazy
Wspaniała odpowiedź,najlepiej wszystko sprowadzić do ćwierćinteligenckiego żargonu informatycznego z zerem argumentów,proponuje wyłączyć komórkę i AI i włączyć własny mózg,ale to pewnie dla współczesnych tytanów intelektu niemożliwe,z poważaniem !
@qaz1232 Kilku użytkowników niezależnie od siebie próbowało ci wytłumaczyć w czym rzecz, i że tak działa każdy system licytacyjny na świecie, oraz nie ma w tym żadnego szwindlu. Ale ty nie chcesz przyjąć do wiadomości oczywistych faktów - i obrażasz się na cały świat. Więc faktycznie szkoda czasu na dalszą dyskusję
@qaz1232 cala frajda jest (jak dla mnie )wytrzymac jak najdluzej licytacje -traktuj to jako zabawe -pompke mamy jedna (wystarczy ze allegro dojezdza nas od pazdziernika) , prawda - czasem cisnienie rosnie (dobrze jest zawsze zalozyc sobie nieprzekraczalna cene aby sie nie wkrecic) tu masz te zalete czy wade jak kto woli na allegro, ze po biciu na styk wydluza sie cala licytacja .sa miejsca bardziej znane niz allegro i tam kto wytrzyma do konca wygrywa nie ma przedluzania ..BTW skoro piszesz to: jestem za zyciem bez smartfonow AI socialmediow itd komorki moga byc , czaty tez:))) Ale szykowac stety/niestety musimy sie na np. 7G , 8G, czy tam 512bitowe OS-y etc ...pisze to jako kiedys oredownik technologii :)) I bog zaplac w imieniu nas wszystkich za tych tytanow intelektu --W KONCU NAS KTOS DOCENIL -MERCI
😁
@qaz1232 Gdy życie ci zbrzydnie, a świat stanie się piekłem
Wskocz głową do muszli i nakryj się deklem.
@qaz1232 To nie jest zagarnięcie tylko normalne wygranie licytacji.
Jeżeli nie zgadzasz się z taką opcją możesz zgłosić pomysł wpłacania wadium przed pierwszym zalicytowaniem. Allegro pewnie takiemu pomysłowi przyklasnie a i wielu sprzedąjcym też sie to spodoba.
Na pewno byłby to krok w stronę ucywilizowania licytacji.