anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Reklamacja od sztachet ogrodzeniowych i brak kontaktu ze sprzedającym ( usunął ogłoszenia )

Patrycja2018z
#7 Wielbiciel#

Dwa tygodnie temu kupiłam z mężem sztachety ogrodzeniowe od [edycja]. Jakie było nasze zadowolenie kiedy po 2 tygodniowym czekaniu w końcu u nas byli . Ale podczas malowania okazało się że 3 duże sztachety ( 160 ) i 6 mniejszych ( 130 ) byli spróchniałe, z grzybem i  kornikami , od razu napisałam wraz z załączonymi zdjęciami do sprzedawcy . Pan w sposób arogancki i chamski zaczął mi odpisywać na wiadomości a nawet pozwolił sobie nazwać mnie osobą wyrafinowaną zamiast przeprosić i naprawić swoje nie dopatrzenie w wysyłce . Czujemy się oszukani bo nie dosyć że miał nam ( z tego co wywnioskowałam  ) dosłać te 9 sztachet to jeszcze weszliśmy w dodatkowe koszty przy zakupie następnych . Pan Zdzisław K...a skasował nas 2460 za sztachety i dodatkowo oszukał nas nas nas bo nie zwrócił nam pieniążków za te wadliwe 75 zł . i tyle samo wydaliśmy na takie same sztachety ( u stolarza ) Nie polecam tego oszusta . Dodam tez że chciałam dokonać zakupu przez allegro lecz niestety pan na mnie się oburzył i powiedział że jak zapłacę przez allegro to pieniądze mi zwróci i anuluje mój zakup . Teraz już wiem dlaczego to zrobił . SPRZEDAWCA BARDZO CHAMSKI , ZBYWA OSOBĘ REKLAMUJĄCO I JESZCZE ATAKUJĘ MNIE WIEDZĄC ŻE MAM RACJĘ . Przecież zdjecia jemu wysłałam .Ale najważniejsza była kasa w garści . Nie zadowolenie klienta . Jak wy to widzicie czy jest szansa na odzyskanie pieniędzy za wadliwe deski na ogrodzenie ?

oznacz moderatorów
23 ODPOWIEDZI 23

Patrycja2018z
#7 Wielbiciel#

Po pierwsze nie przeszliśmy na ,,TY '' A po drugie domyślam się kto mi odpisał . Tak będę pisać o tej nie udanej transakcji bo jesteśmy osobami poszkodowanymi i nie jesteśmy zadowoleni z zakupu . Mamy prawo ostrzegać innych przed takimi transakcjami żeby nikt nie został więcej  poszkodowany i potraktowany przez tą firmę tak jak my ( ja z mężem ). Nie rozumiem jednego jak firma która oferuję swoje  produkty w tym deski ( sztachety ) mogła dopuścić się takiego spartoczenia sprawy  ? !  I nie dopilnować zamówienia ?! Przecież nie było ich aż tak dużo . Nie wierzę w to że nikt nie widział tych desek podczas pakowania ich na paletę . Jak tak było to uważam że było to celowe działanie na szkodę kupującą . Proszę mi tu teraz nie wyskakiwać z paragrafami bo ja też mogę zaraz znaleść odpowiedni paragraf na'' oszustwo ,, na odległość . Reklamowałam przecież ilość wadliwych desek ,ale czy mi odpisano że np reklamacja przyjęta i zostaną nam dosłane np wtedy i wtedy ? NIE ! Zamiast tego został potraktowana jak ktoś kto chce wyłudzić kilka desek . WSTYD I ŻENADA !!!! Mogłam już dopłacić parę złoty więcej i kupić deski lepszej jakości i od firmy która zna się na swojej pracy . A klient jest potraktowany jak ktoś kto wróci w przyszłości i będzie polecać te firmę każdemu .  To tyle w tym temacie . 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Także uważam że jak próbuje kupić przez  Allegro a sprzedajacy zachęca zakup poza to zapala Mi się "lampka" i szukam innej oferty.🤔

oznacz moderatorów

Patrycja2018z
#7 Wielbiciel#

Mąż mnie próbował odwieść od tego zakupu ale nie posłuchałam. Teraz widzę dlaczego to zrobił . Zmyliły mnie zdjecia z ogłoszenia . Piękne sztachety bez sęków ,bez grzyba i kornika . Pięknie polakierowane . Po prostu bajka . Na pewno wyciągnęłam wnioski z tego zakupu . O i widzę że usunięto nazwę firmy GoldenResident . I zostało to ocenzurowane . Ale dlaczego ? Czy allegro chroni oszustwa na platformie i dalej będą działać na szkodę kupującego ?

oznacz moderatorów

Patrycja2018z
#7 Wielbiciel#

oznacz moderatorów