anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający i Allegro każe za licytowanie

MAMY ROZWIĄZANIE!
Client:35517632
#8 Zapaleniec#

KUPIŁEM W MEGAHURT1 1 PRZEDMIOT Płatność w ramach usługi PayU,POTEM KUPIŁEM 3 PRZEDMIOTY PŁATNOŚĆ NA KONTO,KOLEJNY RAZ KUPIŁEM 2 PRZEDMIOTY,A GDY NAPISAŁEM PROŚBĘ DO SPRZEDAJĄCEGO TEN NATYCHMIASTOWO ZABLOKOWAŁ MI KONTO

SPRZEDAWCA NAPISAŁ.

Z uwagi że wielokrotnie dokonywał pan zakupu poprzez licytację ale nigdy nie płącał pan zamówień państwa konto zostało zablokowane

WYNIKU CZEGO ALEGRO WYSŁAŁO MI OSTRZEŻENIE I NIE CHCĄ TERAZ NAPRAWIĆ SWOICH BŁĘDÓW.

ZGODNIE Z REGULAMINEM ZASZKODZILI MI I NIE CHCĄ SIĘ PRZYZNAĆ DO SWOJEJ GŁUPOTY.

oznacz moderatorów
12 ODPOWIEDZI 12
az1rael
#21 Demiurg#

@Client:35517632 to że ty zrobiłeś płatność a to czy ta płatność doszla to są dwie różne rzeczy. By zostać zablokowanym musisz kupić 3x i nie zapłacić lub nieodebrać paczki lub 3x w jakiś sposób dzialać na szkodę sprzedawcy

oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

DOSTAŁEM 2 PACZKI I JE ODEBRAŁEM,I NIE DZIAŁAŁEM NA SZKODĘ SPRZEDAJĄCEGO.

W ŻADEN SPOSÓB NIE DZIAŁAŁEM NA SZKODĘ.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:35517632 nie widzę tu nic co miałoby być naszym błędem. W temacie blokady udzielamy informacji wyłącznie mailowo, więc jeśli uważasz, że ostrzeżenie jest niezasadne to proszę o kontakt mailowy.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

NIE WIDZISZ KUP SE OKULARY,ALEGRO NIE CHCE WYJAŚNIĆ SPRAWY,PISAŁEM ALE TO DON I WODOROSTY.

oznacz moderatorów
AnnaG-Antyki
#21 Demiurg#

Czyli, że 3 przedmioty zapłaciłeś z pominięciem Allegro bezpośrednio na konto sprzedawcy, dwa kolejne też tak chciałeś?  Pewnie jeden pracownik przyjmował wpłaty na konto, a inny zgłaszał ludzi licytujących i nieopłacających, stąd wyszło zamieszanie. Tylko, że teraz gorzej z Allegro, oni bardzo nie lubią płatności poza Allegro, bo prowizję na tym tracą. Będzie z tym ciężko. 

W dodatku bądźmy szczerzy oni po takich płatnościach też mogli mieć problemy. Allegro potrafi za to firmom konta blokować, a odblokowanie tu czegokolwiek to spory cud.... 

Już lepiej było poszukać sklepu sprzedawcy, spora część je posiada niż tak płacić jeszcze wielokrotnie. Teraz szczerze to nie wiadomo co z tym zrobić. Sprzedawca nie przyzna się do błędu leżysz Ty. Przyzna się, mogą jego zablokować i wcale nie jest takie pewne, że Ciebie przy tym poblokują. Allegro to taka dziwna firma co prawą  ręką rozrzuca kasę w każdym kierunku, a lewą ściska każdy grosz aż paluchy bieleją... Tak bardzo boją się płatności poza, ze sami tą paranoja zwiększają ich ilość. Kiedyś jak na portalu dobrze się działo to sprzedawcy sami woleli namawiać na płatności przez Allegro, bo było bezpieczniejsze dla wszystkich. Teraz jak widać...

(Allegro dzieli użytkowników, by rządzić).
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

CZYLI NAPISAŁEM PAYU 1 PŁATNOŚĆ,2 NA KONTO,TRZECIEJ NIE OPŁACIŁEM BO ZABLOKOWAŁ KONTO.  MIMO ŻE MIAŁEM NADAL CZAS NA ZAPŁATĘ.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:35517632 prosisz to "dno i wodorosty" o pomoc, więc zachowaj proszę minimum kultury i nie obrażaj Doradców.

Widzę, że dostałeś odpowiedź, warunki zniesienia sankcji zostały jasno przedstawione, więc tak jak pisałem, zachęcam do kontaktu mailowego. Tutaj w tym temacie się nie wypowiadamy.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

NIE DOSTAŁEM I NIKT MI NIE BĘDZIE WARUNKÓW DAWAŁ SKORO TO JA JESTEM POKRZYWDZONY KONTAKTOWAŁEM SIĘ OLEWACIE MNIE WIĘC NIE PISZ BZDUR 10,01 NIE DZIAŁAĆ NA SZKODĘ

TAKI JESTEŚ MĄDRY TO ZAJMIJ SIĘ SPRAWĄ  I DO KOGO MAM SIĘ ZGŁOSIĆ.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:35517632  korzystając z Allegro i zakładając u nas konto godzisz się na nasz regulamin, więc w tej sytuacji jedyną możliwością jest podążanie za naszymi warunkami jakie przedstawiamy Tobie.

I właśnie z tą mądrością wyczerpałem temat, ponieważ wyjaśniłem Tobie gdzie możesz dalej wyjaśniać swoją sprawę - mailowo.

Miłego wieczoru Tobie życzę:)

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
#8 Zapaleniec#

A TY JESTEŚ TĘPY JAK WSZYSCY U WAS W KÓŁKO TO SAMO A REGULAMIN WAS JAKBY NIE DOTYCZYŁ A TO JA ZOSTAŁEM OSKARŻONY PRZEZ WAS I WY DLATEGO NIC NIE CHCECIE ZROBIĆ.

oznacz moderatorów
gdvorek
Moderator
Moderator

@Client:35517632 rozumiem emocje. Natomiast proponuję ochłonąć, ponieważ myślę, że brak odpowiedzi z naszej strony wynika z Twoich wulgarnych i obraźliwych maili w naszą stronę.

Możliwe, że zespół odpowiedzialny za sankcję, czeka na merytoryczną odpowiedź z Twojej strony.

Grzegorz
   Moderator
oznacz moderatorów
wojtekmarchewka
#11 Animator#

@gdvorek i pomyśleć, że taki choleryk, wyżywa się na sprzedających, w negatywnym komentarzu. A Wy uważacie że ma prawo do "swojej subiektywnej" opinii. Nawet w tym temacie oskarżył Was oraz sprzedającego o zablokowanie jego konta. 

oznacz moderatorów