anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Sprzedający przy rozmowie telefonicznej mówi że nie ma towaru pomimo kilku ogłoszeń na ALLEGRO.

nafplion
#7 Wielbiciel#

Sprzedający przy rozmowie telefonicznej mówi że nie ma towaru pomimo kilku ogłoszeń na ALLEGRO. Sklep [edycja]. Numery aukcji to:  9712582437; 9904799254; 8638380267;  9831605269. Co o tym sądzić ?

oznacz moderatorów
13 ODPOWIEDZI 13

Vryko
#18 Luminarz#

Kupiłeś? Jak nie, to kup i wystaw komentarz. Oduczy się momentalnie. 

LEW433
#21 Demiurg#

Wystawia i nie ma towaru? Oferta nie wydaje się "nieaktualna".

oznacz moderatorów

nafplion
#7 Wielbiciel#

Kupiona i zapłacona ale nie ALLEGRO mam faktury i umowę. Mówi że obecnie nie ma na stanie zeby mi wysłać.

oznacz moderatorów

xyz96
#21 Demiurg#

No więc albo czekasz, albo upominasz się o zwrot wpłaty.

oznacz moderatorów

nafplion
#7 Wielbiciel#

To było na zasadzie przedpłaty pełnej niższej kwoty. Zapłaciłem na początku listopada. Hulajnoga miała być pod koniec grudnia, teraz słyszę że pod koniec stycznia. Zwrot kasy... a ktoś nią obracał ponad dwa miesiące. Wystawia ogłoszenia na ALLEGRO. Dlatego się zastanawiam co o tym myśleć...

oznacz moderatorów

pulkownik66
#19 Nestor#

@nafplion  Zastanawia mnie dlaczego tak dziwnie kupujecie? Wpłacasz kasę 2 m-ce na przód? To nie PRL że się robiło przedpłaty na kaszlaka.

oznacz moderatorów

nafplion
#7 Wielbiciel#

pulkownik66 ja doskonale pamiętam te czasy i nadal ufam ludziom. Swoją odpowiedzią nic mi nie pomogłeś.

oznacz moderatorów

pulkownik66
#19 Nestor#

@nafplion  Jeżeli zrobiłeś to całkiem poza Allegro, to nikt ci nie jest tu w stanie pomóc, nawet samo Allegro.

oznacz moderatorów

nafplion
#7 Wielbiciel#

@pulkownik66 moje pytanie brzmiało jeśli czytasz wątek od początku "Sprzedający przy rozmowie telefonicznej mówi że nie ma towaru pomimo kilku ogłoszeń na ALLEGRO. Sklep [edycja]. Numery aukcji to:  9712582437; 9904799254; 8638380267;  9831605269. Co o tym sądzić ?"Mogę liczyć na konstruktywną odpowiedź ? Jeśli nie to może uczulę innych chętnych do zakupu w tym sklepie poprzez ALLEGRO.

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@nafplion  Kupiłeś poza Allegro więc nikt tutaj Ci nie pomoże.

No dziwne trochę bo na aukcjach ma dopisek:

"Posiadamy dużą ilość elektrycznych pojazdów z każdej półki cenowej - używanych, powystawowych i całkowicie nowych (nie wszystkie wstawione są na aukcjach internetowych).

UWAGA - czas wysyłki około 2 dni roboczych! Wcześniejsza aukcja dotyczyła przed-zamówienia z oczekiwaniem an dostawę - dlatego też allegro na górze podaje szacowany czas dostawy 40 dni. Obecnie towar jest dostępny od ręki. "

nafplion
#7 Wielbiciel#

@Kaliope_Brzeg właśnie ... mnie też to bardzo dziwi. Chyba pozostanie mi poczekać do końcówki stycznia...

oznacz moderatorów

nafplion
#7 Wielbiciel#

@Kaliope_Brzeg Swoją drogą to ALLEGRO ma możliwość sprawdzenia czy te aukcje są aukcjami czy tylko ogłoszeniami .

oznacz moderatorów

Kaliope_Brzeg
#21 Demiurg#

@nafplion  Póki co gość się wywiązuje całkiem dobrze. Jeden negatyw nie czyni go niewiarygodnym.