Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, Stworzyłem dyskusje, Numer dyskusji: (16536507211), z tego co wywnioskowałem z wypowiedzi sprzedający zgodził się na zwrot produktu.
Sprzedający poinformował mnie, że mam darmowy zwrot.
Produkt u sprzedajacego zakupiony został dnia 21.09.2024r. Zaś moja dyskusja założona została dnia 04 .04 2025r, godz 22:35.
W zakładce moje zakupy odszukałem ogłoszenie, ale tam zakładka: "Zwróć Zakup" jest wyszarzona , czyli nie aktywna.
Jak w takim przypadku mam wygenerować etykietę zwrotu, abym mógł ją wydrukować. Czy mam zakończyć ze sprzedającym dyskusję?
Posiadam już aplikacje Allegro.
PS:
Pisałem do allegro ale odezwał się boot: który w niczym nie pomaga, z treścią:
@Krzytsztof Nie istnieje darmowy zwrot po pół roku od zakupu przedmiotu.
Z tego co napisałeś domyślam się że złożyłeś reklamację na zakupiony przedmiot i teraz masz odesłać przedmiot do sprzedającego. Przedmiot odsyłasz na własny koszt, jeśli sprzedający uzna słuszność twojej reklamacji to wtedy sprzedający zwraca ci koszt wysyłki.
Może istnieć też opcja że to sprzedający przesyła ci etykietę zwrotną, ale skoro dogadaliście się że ty wysyłasz, no to wysyłaj.
Jeśli reklamujesz - sprzedający musi odebrać towar.
Jeśli z towarem wszystko ok i chcesz go zwyczajnie zwrócić a sprzedający wyraził na to zgodę - nadajesz na swój koszt.
Nie ma nic za darmo.
No ot go zapytaj gdzie masz ten darmowy zwrot. Bo na Allegro - już nie masz.