Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, wczoraj około 22 zakupiłam sprzęt z ogłoszenia "oferta prywatna", płaciłam blikiem przez opcje "kup teraz". Sytuacja wygląda tak, że przelew z konta poszedł a płatność nie została zatwierdzona, ogłoszenie zostało usunięte a kontakt ze sprzedającą znikł.
@Client:121978348 Cześć. 🙂 Skąd wzięłaś link do zakupu, czy możesz go tutaj przesłać?
https://allegrolokalnie.8c0a-wa9c8.pl/oferta/be8ec977-87f7-4d92-b5a8-4125c3a25d05
Znalazłam, produkt na **piiip**, sprzadjąca poleciła mi kupić przez Allegro dlatego zakupiłam przez link który jest już nieaktywny i przkierowuje do Google
mam też różne screeny tego ogłoszenia i wymienianych wiadomości z tą panią, niestety kontakt z nią nie był przez allegro
@Client:121978348 Zostałeś oszukany, okradziony jak zapłaciłeś i nie odzyskasz kasy, należy takie przypadki zgłaszać na Policję.
@Client:121978348 To nie jest link ani do Allegro, ani do Allegro Lokalnie. Zgłoś tę sprawę na policję.
@Client:121978348 Ten link nie prowadził do allegro tylko do fałszywej strony imitującej serwis allegro - zostałaś oszukana.
Możesz się zgłosić na policję ale niestety na odzyskanie pieniędzy się nie nastawiaj.