Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
wylicytowałem porcelanową figurkę za 26 zł oczywiście nie opłacało się to sprzedawcy i szybko po 20 minutach oddał mi pieniadze za wylicytowany i opłacony przedmiot .Zadzwoniłem z zapytaniem dlaczego zwrócił kasę oczywiście nieuczciwy sprzedawca poinformował mnie że figurkę zbiło dziecko jak podawało do pakowania .Gdzie zgłosić takich nieuczciwych sprzedawców ???
Jak masz dowód, że sprzedawca kłamie to możesz domagać się wydania kupionego przedmiotu wyłącznie na drodze sądowej.
@Client:100988667 Dobra transakcja to taka gdzie obie strony są zadowolone ,tu wyszło inaczej. Jeśli było jak piszesz to na pewno nie było to eleganckie zachowanie sprzedawcy ale z drugiej strony być może ta figurka miała kilka razy większą wartość i sprzedawca nie chciał ponosić tak dużej straty . Nie tłumaczy to go tak do końca ,bo są inne bardziej bezpieczne formy wystawiania od licytacji od 1 zł . Zgłoszenie nic ci nie da ,bo regulamin daje furtkę sprzedawcy w przypadku udokumentowanej kradzieży przedmiotu lub jego zniszczeniu przed wysyłką .
Mam obecnie podobną sytuację. Pani nie chce wysłać mi przedmiotu, który wylicytowałam. Ja nawet chętnie bym dopłaciła jeżeli to kwestia zbyt niskiej ceny ale ona twierdzi, że nie chce w ogóle sprzedawać. Nie zniszczono przedmiotu tylko sprzedawca się rozmyślił. Jak skończyła się Twoja sprawa?
Każda taka sprawa jak sprzedający zwróci Ci kasę, że strony Allegro niczego nie oczekuj nic nie mogą zrobić>zostaję sąd.