Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wilam, kupiłem przedmiot na allegro lokalnie, 0 kontaktu ze sprzedającym, czy to w dyskusji czy próbując telefonicznie, złożyłem wniosek POK
W związku ze złożonym wnioskiem POK kupujący otrzyma zwrot środków za pośrednictwem Allegro Finanse. Przelew na rachunek bankowy kupującego trafi w ciągu kilku dni roboczych.
jednak kolejnego dnia taka wiadomość:
Dobra wiadomość - sprzedający zwrócił wpłatę w kwocie 212,50 zł. Pieniądze w ciągu 2-3 dni roboczych trafią na rachunek, z którego kupujący wykonał przelew lub na rachunek karty, którą opłacił zamówienie. Zachęcam do oznaczenia dyskusji jako rozwiązanej.
czy to znaczy, że kupujący się w końcu obudził i również mi zwrócił pieniądze?
na koncie mam na razie jeden zwrot, jeśli otrzymam ten drugi( z POK) to komu mam go w takiej sytuacji zwrócić?
@zbyniek16081996 Jak otrzymasz drugi ( a pewnie nie otrzymasz bo wg mnie Allegro go przystopowało) - to zadaj pytanie poprzez kontakt na jakie konto im zwrócić.
@zbyniek16081996 Musisz zwrócić allegro tu masz opisane jak to zrobić i nr. konta:https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/program-ochrony-kupujacych/otrzymalem-rekompensate-z-pok-a-n...