Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zakończył LICYTACJA. Moja oferta była 1800 zł naj większa. Zostało 1 godzina do zakończenia i gościu wycofał moja ofertę i wszystkie inne i zamknął Lycitacja. W opisie nie było informacji na ten temat. Ja wziąłem pożyczka i teraz muszę spłacać. Brak kontaktu od sprzedawcy. Co teraz???
@miro8517 już z tą pożyczka nie przesadzaj bo nie miałaś gwarancji że wygrasz 😄
Jak odwołał oferty musiał podać powód, napisz do allegro z prośbą o wyjaśnienia !
Naprawdę brałem pożyczkę 5tys zł bo chciałem ten przedmiot kupić na 100 procent. Lycitacja była 3dniach. Napisałem do sprzedawcy i brak odpowiedzi.
@miro8517 może kupujący miał jakiś ważny powód. Przy odwoływaniu ofert należy podać przyczynę. Dostałeś jakoś informacje?
Właśnie nie
@miro8517 To było na Allegro Lokalnie? Tam nie da się odwołać ofert. Jeżeli to było na zwykłym Allegro, sprzedawca powinien podać regulaminowy powód - możesz to zgłosić do Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e2e1f990-74d6-4bea-9b5c-a408bde7983d
@miro8517 przykro mi, że nie udało Ci się kupić tego produktu. Rozumiem, że chodzi o ofertę nr. 10243190165, której przedmiotem był telefon. Jako powód odwołania Sprzedający podał uszkodzenie towaru i dlatego zakończył licytację przed czasem odwołując wszystkie oferty kupna.
Sprzedający akurat 1 godzina przed zakończeniem Lycitacja Uszkodził towar??? To dla mnie jest Kłamstwo !! Chyba kwota była za małą. Proszę udowodnić. Przez tego sprzedawcą jestem w plecy 1000zł.