Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć,
piszę tutaj, bo Oficjalny Sklep Allegro mnie zlewa i chciałem się dowiedzieć, czy ktoś ma podobne doświadczenia i co dalej zrobilibyście na moim miejscu.
No więc zaczynając - zamówiłem dwa zestawy LEGO (10313 i 10342) od Oficjalnego Sklepu Allegro. Wybrałem dostawę do maszyny Allegro Box (wydawało mi się, że skoro wszystko od początku do końca jest w rękach jednej spółki, to po prostu będzie elegancko, szybko, super).
Odebrałem paczkę i okazało się, że jest w niej tylko zestaw 10342. Pudełko (co ważne) było niskie i nie zmieściłoby się w nim nic więcej (a na pewno nie drugi, brakujący zestaw LEGO). Ot pomyłka, zdarza się. Rozpocząłem dyskusję i dostałem zdjęcia z pakowania i tu największe zdziwienie - rzeczywiście, są 2 zestawy, tylko karton zupełnie inny niż ten w którym dostałem 10342. Przesłałem nawet do sprzedawcy (Allegro) zdjęcia, ale od wczoraj rana nie miał chwili, żeby odpisać.
Jedynym moim twardym dowodem byłoby nagranie z monitoringu maszyny paczkowej, ale niestety nie mogą mi go udostępnić (bo udostępniają tylko uprawnionym służbom).
Moje pytanie jest następujące:
- czy ktoś z Was miał podobne problemy z oficjalnym sklepem Allegro?
- czy support Allegro jest w takich sprawach obiektywny, czy niekoniecznie?
- co zrobilibyście dalej na moim miejscu? warto?