anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zakupiłem przedmiot ale pomyliłem wymiar, zamówienie opłacone, brak odpowiedzi sprzedającego.

Client:91103143
#1 Nowicjusz#

Zakupiłem przedmiot ale pomyliłem wymiar, zamówienie opłacone, brak odpowiedzi sprzedającego, opłacone blikiem, produkt nie wysłany. Zrobiłem zwrot ale jest tylko z opcją wysyłki towaru, ale jak tego uniknąć czy towar musi zostać do mnie wysłany i mam go nie odebrać czy bez problemu bez tego sprzedający(firma) zwróci mi środki na podany w zwrocie numer konta? 

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

@Client:91103143 Sprzedający po takiej informacji(zwrot) nie powinien wysyłać towaru, nawet jakby wysłał to nie odbieraj, powinien zwrócić Ci środki w ciągu 2dni.

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@Client:91103143 A czy ten "wymiar" był wybrany z opisu aukcji czy "na Twoje życzenie"?

A tak w ogóle to jest weekend > sprzedający może jeszcze nic nie wiedzieć o transakcji.

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Rozsądnie byłoby dzisiaj od rana zadzwonić. Ale widać nikt już o starej dobrej komunikacji nie pamięta. W weekend firmy nie pracują. Wejdzie taki od rana, pierwsze co zrobi to naszykuje paczki, żeby zdążyć przed kurierem, a wiadomości zacznie czytać jak już paczki sobie pojadą...

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Tak dzisiaj, a tu wszyscy sprzedajacy walczą żeby nikt im w Niedzielę nie przeszkadzał.😎

oznacz moderatorów

AnnaG-Antyki
#19 Nestor#

Oj tam. Tylko Ci duzi, mniejszym zwykle wszystko jedno. 

oznacz moderatorów

Ziolko39
#21 Demiurg#

@AnnaG-Antyki No tak lwy pracują świątek, piątek > więc chciałby, żeby ludzie też > bez prawa do odpoczynku > jak u Stalina > 7-miodniowy tydzień pracy.

oznacz moderatorów