Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Jak w tytule, zapraszam do dzielenia się wrażeniami wszystkich tych, na których powołują się moderatorzy Allegro, którym rzekomo tak bardzo spodobała się nowa wersja wyszukiwarki podczas "testów" i prezentowania przedmiotów, że postanowili wprowadzić ten sposób wyświetlania dla wszystkich bez możliwości wyboru.
Chciałbym poznać wasze wrażenia z korzystania z "nowej wersji" serwisu, co wam tak bardzo się spodobało że Allegro stwierdziło, iż to jedyny słuszny sposób prezentowania ofert i z pewnością wszyscy inni przyjmą serdecznie ten "nowoczesny" sposób a pozbawienie użytkowników MOŻLIWOŚCI rozłączenia ofert jest konieczne.
Dla mnie osobiście, jest to upośledzona wersja tego co było wcześniej. Mnóstwo ofert które jeszcze kilka dni temu (nawet wczoraj przeglądając jako niezalogowany) były widoczne - wraz z nadejściem 1.10.2024 magicznie WYPAROWAŁY ! Wyprowadźcie mnie proszę z błędu i wskażcie proszę, gdzież to one się ukryły? Przecież ludzie płacą za promowanie ofert, nawet gdy ich oferty sprzedaży nie zakończą się sprzedażą, a ich ofert nie widać. Do końca września były widoczne, czyżby nagle tysiące ofert się zakończyło w jednej minucie? Co prawda w ulubionych te co mam zapisane nadal istnieją i po wejściu w nie można normalnie je przeglądać, lecz po powrocie do danej kategorii znów wyparowują. Dlaczego ich nie widać? A może w ten sposób lepiej się sprzedadzą jeśli będą niewidoczne dla 99% użytkowników?
Proszę serdecznie i szczerze, aby ludzie którym tak bardzo spodobała się nowa wersja wyszukiwarki i prezentowania ofert, podpowiedzieli jak z tego wybryku natury korzystać i co w szczególności wam się tak ogromnie spodobało. No bo chyba moderatorzy Allegro nie kłamali w kwestii tego że był niesamowity odzew pozytywnych opinii na temat nowego sposobu wyszukiwania ?
@Wojtek1211 były testy przez dwa lata, ponoć taki widok przyniesie 6 mln dodatkowych transakcji, kupujący są zadowoleni, łatwiej się kupuje itp. opinia 1000 niezadowolonych kupujących kontra 14 mln ich nie interesuje 😄
14mln... Z tego pewnie na biedę pod 10 milionów zablokowanych kont oszustów 🙂
@kostas11 jak obnizyli Smarta do 30 zl i nastapil wysyp drobnych zamowien, przy jednoczesnym braku wzrostu sumy wartosci wszytkich zamowien, to beda sie mogli chwalic, ze ich decyzja byla wrecz genialna, bo przybylo nawet ponad 10mln dodatkowych transakcji 😄
Ja dużo kupowałem używanych rzeczy, naprawdę dużo... Od kilku tygodni nie kupiłem nic, bo nic nie mogę znaleźć.
Z nowymi nie ma problemu, choć trzeba uważać, bo Allegro podsuwa to co chce podsunąć, i tak np szukasz najtańszej rzeczy, Allegro Ci ją podsuwa, ale jak poszukasz głębiej, to się okazuje, że tą samą rzecz można kupić jeszcze taniej i to o wiele :]
W moim przypadku może chodzi o wypchnięcie używanych rzeczy, dlatego z tym walczą, nie wiem, ale dużo ludzi tutaj pisało o problemach z używanymi rzeczami.
Nie wiemy co te korpo ludki mają tam w głowach i co kombinują w tej swojej chorej bańce zwanej "decyzję biznesową".
DRAMAT!!! Musiałem kupić akurat kilka rzeczy i prawie nabawiłem się nerwicy. Tę opcję wyłączałem i nie chodzi tu o przyzwyczajenie tylko o jej działanie.
"Drogie" Allegro, chciwość nie popłaca - z tej wyszukiwarki nie da się korzystać...
A to nie żart tylko rzeczywistość, kpiny z nas wszystkich.
Prędzej teraz znajdziesz to co cie interesuje wpisują w wyszukiwarce google i dopiero poprzez link wejdziesz do Allegro. Mistrzostwo ku..., ktos musiał długo nad tym myśleć. Odnoszę wrażenie, że z każdą ich nowością schodzą coraz bardziej na psy. Podobne bzdurne wyszukiwanie jest na **piiip**.
Teraz nikt się nie przyzna że wprowadzona innowacja jest zła i popełnili błąd, tylko będzie się próbowało naprawiać to co się wprowdziło. Wile osób na kierowniczych stanowiskach chwali innowacyjne myślenie pracowników. Ok, pod warunkiem że jest lepsze a nie gorsze niż stare sprawdzone, skuteczne metody.
To ma być wyszukiwarka - wybieramy parametry (cechy) wyszukiwania i algortym wybiera tyko to co pasuje do naszych parametrów a nie że sam będzie analizował co byśmy potrzebowali i czy któryś towar może nam spasuje, nie, albo spełnia parametry albo nie i tyle. Za chwilę wprowadzą tylko jedno okienko gdzie wpiszemy frazę i algorytm wystawi nam tylko jeden towar bo on uważa że taki potrzebujemy... nasza nowoczesność...
Ale indexy coś dołują od 01.10.24 🙂 - może ktoś się w końcu obudzi z tą ręką w nocniku?