anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Zmiany w kategorii płyty kompaktowe. Filtr pochodzenie - polskie

allecd
#10 Popularyzator#

Od 2-3 dni zmieniła się struktura kategorii:

Allegro - Kultura i rozrywka - Muzyka - Płyty kompaktowe - Muzyka Filmowa - Polska

oraz 

Allegro - Kultura i rozrywka - Muzyka - Płyty kompaktowe - Single - Polskie

W obydwu przypadkach zniknęła podkategoria 'Polska'. Nie zostało to zaanonsowane osobnym komunikatem. 

Rozumiem, że chodzi o ujednolicenie do innych kategorii, jednak zmiany nie uwzględniły jednocześnie możliwości dodania filtra: pochodzenie - polskie, jak w innych kategoriach płyt kompaktowych.

Filtr ten jest jednym z najczęściej używanych przez uzytkowników, stąd jeśli w/w zmiany wprowadzone sa na stałe to jednocześnie prosiłbym o dodanie pochodzenia danego artysty poprzez wspomniany filtr którego brakuje w tych dwóch kategoriach. 

@mr_oma  - czy mogę uzyskać odpowiedź na temat, czy zmiana te jest stała a jeśli tak, czy mogę liczyć na wprowadzenie powyższego filtru?

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

mr_oma
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@allecd, zmiana nie została przedstawiona w komunikacji, ponieważ w naszej ocenie nie była znacząca. 🙂 

Co do filtra mówiącego o pochodzeniu danego artysty - powinien pojawić się w przyszłości. Natomiast nie jestem w stanie dokładnie określić kiedy. 🙂 

Maja
   Moderatorka