Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Od 2-3 dni zmieniła się struktura kategorii:
Allegro - Kultura i rozrywka - Muzyka - Płyty kompaktowe - Muzyka Filmowa - Polska
oraz
Allegro - Kultura i rozrywka - Muzyka - Płyty kompaktowe - Single - Polskie
W obydwu przypadkach zniknęła podkategoria 'Polska'. Nie zostało to zaanonsowane osobnym komunikatem.
Rozumiem, że chodzi o ujednolicenie do innych kategorii, jednak zmiany nie uwzględniły jednocześnie możliwości dodania filtra: pochodzenie - polskie, jak w innych kategoriach płyt kompaktowych.
Filtr ten jest jednym z najczęściej używanych przez uzytkowników, stąd jeśli w/w zmiany wprowadzone sa na stałe to jednocześnie prosiłbym o dodanie pochodzenia danego artysty poprzez wspomniany filtr którego brakuje w tych dwóch kategoriach.
@mr_oma - czy mogę uzyskać odpowiedź na temat, czy zmiana te jest stała a jeśli tak, czy mogę liczyć na wprowadzenie powyższego filtru?
@allecd, zmiana nie została przedstawiona w komunikacji, ponieważ w naszej ocenie nie była znacząca. 🙂
Co do filtra mówiącego o pochodzeniu danego artysty - powinien pojawić się w przyszłości. Natomiast nie jestem w stanie dokładnie określić kiedy. 🙂