anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

zniknęły opinie od sprzedajacych na moim profilu

bedzinianka
#7 Wielbiciel#

Witam, czy ktoś wie ,dlaczego zniknęły opinie-oceny od sprzedających ,które wcześniej były?

oznacz moderatorów
10 ODPOWIEDZI 10

kostas11
#21 Demiurg#

@bedzinianka dawno tam zaglądałaś od kilku lat sprzedający nie mogą wystawić opinii a te od kupujących są tylko przez rok widoczne 😄

________
Κώστας
oznacz moderatorów

bedzinianka
#7 Wielbiciel#

jestem 13 ponad lat na Allegro ,cały czas czynna, ale fakt faktem dawno nie zaglądałam. Uważam ,że było to korzystne dla obu stron. No cóż, dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam -bedzinianka

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@bedzinianka  Oj tu już jest od dawna burza do tzw systemu ocen przez kupujących.

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

Oj coś ci umknęło i to dawno.

oznacz moderatorów

bedzinianka
#7 Wielbiciel#

Witam,

tak , teraz już wiem, ja nie wchodziłam dawno w ten obszar na profilu,tylko kupuję, ale dziś z przeglądałam swój profil i zainteresowałam powyższym.Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź-bedzinianka 

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

bedzinianka łaaaaaaaaaa teraz dopiero zauważyłaś ??sealed

oznacz moderatorów

bedzinianka
#7 Wielbiciel#

tak, niestety. Na allegro wchodzę,żeby przejrzeć interesujące mnie oferty, wybieram i kupuję, ocenę walnę i wychodzę .Nie miałam czasu i nie podejrzewałam ,że mogą to zlikwidować.Szkoda, było to pomocne dla obu stron.

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@bedzinianka Dzień dobry:) Dopiero zauważyłaś to, co allegro zrobiło ponad 3 lata temu?😏

https://magazyn.allegro.pl/11542-allegro-zmienia-system-komentarzy

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów

bedzinianka
#7 Wielbiciel#

Witam, nie przeglądam wiadomości i komunikatów z allegro, przegapiłam .Dziękuję za odpowiedź,uważam,że źle dla obu stron iż nie ma opinii od sprzedąjacych ,zamyka to możliwość poznania osoby,jej rzetelności w wywiązywaniu się z transakcji.Pozdrawiam - bedzinianka

oznacz moderatorów

Knowhere
#21 Demiurg#

@bedzinianka Proszę bardzo:) Niemniej jednak na allegro we własnym interesie należy zaglądać do aktualności i regulaminów, żeby uniknąć niemiłych niespodzianek. Co do reszty, to masz rację.
Również pozdrawiam:)

"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄

oznacz moderatorów