Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam, czy ktoś wie ,dlaczego zniknęły opinie-oceny od sprzedających ,które wcześniej były?
@bedzinianka dawno tam zaglądałaś od kilku lat sprzedający nie mogą wystawić opinii a te od kupujących są tylko przez rok widoczne 😄
jestem 13 ponad lat na Allegro ,cały czas czynna, ale fakt faktem dawno nie zaglądałam. Uważam ,że było to korzystne dla obu stron. No cóż, dziękuję za odpowiedź i pozdrawiam -bedzinianka
@bedzinianka Oj tu już jest od dawna burza do tzw systemu ocen przez kupujących.
Oj coś ci umknęło i to dawno.
Witam,
tak , teraz już wiem, ja nie wchodziłam dawno w ten obszar na profilu,tylko kupuję, ale dziś z przeglądałam swój profil i zainteresowałam powyższym.Pozdrawiam i dzięki za odpowiedź-bedzinianka
bedzinianka łaaaaaaaaaa teraz dopiero zauważyłaś ??
tak, niestety. Na allegro wchodzę,żeby przejrzeć interesujące mnie oferty, wybieram i kupuję, ocenę walnę i wychodzę .Nie miałam czasu i nie podejrzewałam ,że mogą to zlikwidować.Szkoda, było to pomocne dla obu stron.
@bedzinianka Dzień dobry:) Dopiero zauważyłaś to, co allegro zrobiło ponad 3 lata temu?😏
https://magazyn.allegro.pl/11542-allegro-zmienia-system-komentarzy
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
Witam, nie przeglądam wiadomości i komunikatów z allegro, przegapiłam .Dziękuję za odpowiedź,uważam,że źle dla obu stron iż nie ma opinii od sprzedąjacych ,zamyka to możliwość poznania osoby,jej rzetelności w wywiązywaniu się z transakcji.Pozdrawiam - bedzinianka
@bedzinianka Proszę bardzo:) Niemniej jednak na allegro we własnym interesie należy zaglądać do aktualności i regulaminów, żeby uniknąć niemiłych niespodzianek. Co do reszty, to masz rację.
Również pozdrawiam:)
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄