Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witajcie wczoraj dokonałem zakupu znalazłem produkt za 600 zł na marketplace po uzgodnieniu ze sprzedającym uzgodniliśmy że zamówię poprzez allegro lokalnie przyszło mi powiadomienie na bank z wypłatą blik w bankomacie niestety zaakceptowałem czy jest możliwość odzyskania pieniędzy ?
Witam.
Przykro mi, ale najprawdopodobniej to oszustwo - zakup z podesłanego linku z płatnością blik - praktycznie bez szans na odzyskanie kasy. Allegro nie pomoże, a tak dla formalności można zgłosić sprawę na policję (czasem coś tam odzyskują, ale to jak trafić 6-tkę w lotka). Na przyszłość: po pierwsze - logować się przed zakupem na konto i znaleźć ofertę samemu w wyszukiwarce - jak jej nie ma to ściema. po drugie - płacić kartą, lub przelewem elektronicznym, to zawsze bezpieczniejsze. i po trzecie - unikać SUPEROKAZJI z ceną o połowę niższą od rynkowej, bo nie ma takich ofert!
Pozdrawiam. Marek.
@Client:93356423 Nie ma takiej możliwości, ale na policję zgłoś
A ta wypłata w bankomacie nie dała do myślenia? W końcu kupujesz jakiś przedmiot, a w potwierdzeniu płatności masz "wypłatę gotówki".
I nawet jak strona była kusząca podobna do strony Allegro, to już komunikat z banku z prośbą o akceptację transakcji nie pozostawiał wątpliwości.