Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Zgłosiłam zwrot przesyłki z towarem, mam już numer zwrotu, ale rozmyśliłam się i chcę zwrócić tylko część z otrzymanych przedmiotów. Co w tej sytuacji zrobić?
@Buczka11 skontaktować się ze sprzedawcą, ustawodawca nie przewidział rozmyślania się z odstąpienia od umowy (SŁUSZNIE)
Ale rozmyśliłam się tylko z części. Tak, czy inaczej rozmowa ze sprzedawcą konieczna. Dziękuję.
@Buczka11 Musisz jakoś sprawę wyjaśnić a już po Kliknięciu zwrot nie da się cofnąć, pozostaje Ci kontakt ze sprzedającym. Napisz mu że odsyłasz część tylko i co, On zwróci Ci środki tylko za odesłane przedmioty i tyle.
Nie ma przymusu odsyłania wszystkiego. Wielu klientów kupuje wiecej żeby załapać się na smart a potem odsyła co niepotrzebne. To normalne na Allegro.
Odeślij co uważasz ale nie licz przypadkiem że sprzedający odda wszystkie pieniądze.
nic nie musisz robić na allegro wydrukuj sobie dowolny formularz odstąpienia wypełnij i podpisz dorzuć do zwróconego towaru, potem odeślij
Mój zwrot też będzie zwolniony z opłat, nie chciałam naciągać sprzedawcy. 🙂
Włożę do przesyłki grzeczny liścik. Sprzedawca powinien się ucieszyć, że nie wszystko oddaję. Dziękuję wszystkim za porady i zamykam temat. 🙂