Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
ściągnęło z konta mimo ,że anulowana została płatność blikiem. Czy kwota została tylko zablokowana? I wróci na konto.
A możesz przybliżyć problem? Należy wygenerować kod, wpisać go w pole kliknąć przycisk zapłać, ew. enter i potwierdzić transakcję w aplikacji banku i wpisać hasło, jeśli zostaniesz o to poproszony(a).
Jeśli nie potwierdziłeś/łaś płatności, kwota nie powinna być pobrana.
płaciłem blikiem i za pierwszym razem nie poszło, dopiero za drugim razem blikiem poszło prawidłowo
Skoro za pierwszym razem nie poszło, bank powinien zrealizować przelew tylko po drugiej udanej próbie.
Łatwo to stwierdzisz sprawdzając historię transakcji.
Ja mam dzisiaj podobny problem. Zapłaciłam blikiem, pieniążki mi z konta zabrało (nie widnieją jako zablokowane, ale jako sciagniete z konta), a w historii zakupów konta po 6 godzinach mam informacje, ze platnosc została anulowana. Czy muszę pisać maila do administratorów Allegro o zwrot? Czy pieniądze wrócą automatycznie?
ja mam podobny problem tyle że z klientem. Zapłacił blikiem, wysłał potwierdzenie a transakcja nadal jest rozpoczęta. Od kilku godzin domaga się produktu wysyłanego elektronicznie, a nie wyślę mu dopóki płatność nie zostanie zaksięgowana.
Wrócą automatycznie, ale nie tak szybko, dopiero po kilku dniach roboczych.