Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Czy zakupując na Allegro Lokalnie mogę użyć opcji Zapłać Później (mam taką opcję aktywną w moim Allegro)?
nie
Dziękuję za odpowiedź - jest to gdzieś zapisane?
Próbowałem informację na ten temat znaleźć w Regulaminie, jednak nie ma żadnej wzmianki na temat możliwości tej płatności lub jej braku.
zapłac pozniej mozna tylko kupowac od kont firmowych a jest lokalnie dla prywatnych
Dzięki.
Nie, Lokalnie jest dla prywatnych i firmowych, napisano o tym w regulaminie.
W takim razie, poproszę o uściślenie. PayPo jest dostępne tylko od sprzedawców firmowych, zarówno na Allegro, jak i AL, czy tylko na Allegro?
Nie, opcja Zapłać później jest dostępna tylko na Allegro.pl
I sprzedający musi być zarejestrowany jako firma, czy również może to być osoba prywatna?
Nie wyraziłem się precyzyjnie. Sprzedający musi być zarejestrowany jako firma, czy również może to być osoba prywatna w celu udostępnienia PayPo kupującemu na Allegro?
tylko firma
To jest napisane w podlinkowanym wyżej artykule - nie skorzystasz z Zapłać później gdy sprzedawca ma konto zwykłe na Allegro.
Tu masz więcej informacji na ten temat; https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/allegro-zaplac-pozniej/allegro-zaplac-pozniej-najczesciej-za...
allegro dodalo ryneczek konta firmowe na lokalnie
@ACCURON, co było tragicznym posunięciem, gdzie nie ma danych sprzedającego do zwrotów, a pozatym zabierają miejsce prywatnym.. 😕