Dzień dobry, dokonałem dzisiaj zakupu przedmiotu na Allegro Lokalnie. Chciałem wyświetlić ponownie opis ogłoszenia, ale pojawia się informacja: "Strona, której szukasz, nie istnieje (błąd 404)". Jest to dziwne, ponieważ bez problemu mogę wyświetlić wszystkie opisy pozostałych przedmiotów, które do tej pory zakupiłem.
W tej sytuacji sprzedający usunął całkowicie ofertę, dlatego pojawia się Tobie komunikat, że strona nie istnieje.
Otrzymałem taką wiadomość na czacie od sprzedającego:
"Nie możemy zrealizować tego zwrotu, ponieważ pieniądze ze sprzedaży na Twoim koncie Allegro zostały zablokowane. Oznacza to, że obecnie nie masz dostępu do tych pieniędzy. Zaproponuj kupującemu, aby zawnioskował o rekompensatę w ramach Allegro Ochrony Kupujących. Jeśli ją dostanie, kwotę rekompensaty doliczymy do Twojego salda. Znajdziesz ją wtedy w zakładce Rozliczenia z Allegro."
Chętnie pomożemy, skontaktuj się z nami proszę przez formularz kontaktowy.
Rozpoczęta została Dyskusja, gdzie po opisaniu problemu sprzedający odpowiedział:
"Proszę o pobranie z konta allegro w/w kwotę za zakup konsoli ps5. W skrócie proszę o możliwość włączenia opcji zwrotu pieniędzy i będzie po problemie."