Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Cześć wszystkim,
Jakiś czas temu wystawiłem cześć na allegro lokalnie i zupełnie o tym zapomniałem.
Gość, który teoretycznie ją kupił, nie próbował się ze mną kontaktować tylko wypalił do allegro chyba o zwrot.
Słyszałem o takich technikach naciągania allegro, moje konto zostało zablokowane bo mieli taki kaprys i nie próbowali nic wyjaśniać.
Rzadko wchodzę na allegro, nie dostałem maila w tej sprawie, wszystko się działo poza moją osobą. Ciach i blokada.
Co teraz?
Fajny ten wpis, szczególnie tytuł 🙂
@Client:102830906 skontaktuj się z nami w tej sprawie przez formularz. Doradca pomoże Ci w kwestii blokady. W sprawie zakupu była założona dyskusja, dla której wysyłamy powiadomienia. Wniosek klienta został złożony po nieudanych próbach kontaktu.
@Client:102830906 Wystawiłeś przedmiot na sprzedaż, zapomniałeś o tym, ktoś dokonał zakupu i opłacił towar, skoro go nie dostał, to wystąpił do Allegro o zwrot kasy. I tak, twoja bezmyślność zamieniła się w bycie naciągaczem, a takich allegro blokuje. Czego nie rozumiesz i co ci wyjaśnić?
@Client:102830906 a gdzie Ty tu widzisz technikę naciągania🤔, gościu wpłacił Ci kasę i nie dostał części, więc wystąpił o zwrot kasy, tez byś zrobił tak samo, no chyba, ze nie lubisz swoich pieniędzy😉
@Client:102830906 Teraz powinieneś sprawdzić swoje konto Allegro i uregulować zadłużenia jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś to zrób jak najszybciej, najlepiej przed windykatorem.
Potem zastanów się kto kogo naciągnął i jeśli coś do ciebie dotrze, jeśli coś zrozumiesz, to spróbuj napisać do Allegro i poprosić o ułaskawienie, tak jak doradziła Alicja.