Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Mam mały problem z aukcją bo został błędnie podany przeze mnie punkt odbioru (odbiór na orlenie) i nie mogę cofnąć aby to poprawić. W sumie wybrało 1 lokację (nawet nie wiem jaką, bo też nie sprawdzę niestety). Płatność nie została zrealizowana, ale nie rozwiązuje to problemu. Bo mogę jedynie ponowić płatność i ją ewentualnie anulować i jestem w punkcie wyjścia.
Oferta: e90e72f9-2df0-4155-9af9-08b6f5feaeba
Może zmienić sprzedający, skontaktuj się szybko.
Ok zaraz spróbuję to zrobić
No niestety nie mogę anulować po zapłacie
Na AL nie anulujesz zakupu od prywatnego spzredajacego, skontaktuj się z nim i niech zmieni adres wysyłki. Może także on zgodzić się na anulowanie.
Na tel. to raczej nie pora wiadomość na czacie poszła ale marnie to widzę.
Może można byłoby wprowadzić możliwość cofnięcia do wyboru lokalizacji w AL Bo czasami właśnie ręka szybsza niż oko i są takie problemy.
Powinien zareagować, przecież zależy mu na sprzedaniu, po co miałby nie zmienić punktu. Pytanie tylko czy wie jak to zrobić. Ale nie jest paczkomat, więc żaden problem.
Może będzie ok sprzedający się odezwał został podany prawidłowy adres. No szkoda że nie ma podglądu albo tego jednego kroku w tył. No ale nauczka na przyszłość, człowiek uczy się całe życie. Dziękuję za podpowiedzi.