anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Brakuje informacji przed zakupem jakie banki obsugiwane są przez sysytem płatności

LastLord
#9 Pomysłodawca#

Brakuje informacji przed zakupem jakie banki obsługiwane są przez system płatności.

Już rok temu jak ostatnio coś kupowałem to po dogadaniu się ze sprzedającym i kliknięciu kup teraz okazuje się, że nie ma mojego banku na liście banków i trzeba kombinować. Ostatnio jak kupowałem z miesiąc temu to była jeszcze opcja przelewu tradycyjnego ale ma zostać ona usunięta według tego co Allegro wysłało w powiadomieniach:

Allegro Lokalnie: usuniemy płatności przelewem tradycyjnym i skrócimy czas na opłacenie zakupu

Wnoszę o to żeby ktoś się zajął tym, dlaczego choćby nie ma dostępnego Banku Pocztowego na liście banków do wpłat.

Nie każdy używa karty jak tam sugerują, że jest opcja czy blika. Według mnie całkowite usunięcie przelewu tradycyjnego jest złym pomysłem. Powinien pozostać ale czas na wpłatę powinno się zminimalizować do np 24 godzin.

oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@LastLord Cześć. 🙂 Dziękuję za Twoją sugestię, przekażę ją do odpowiedniego zespołu. 

oznacz moderatorów

ko_alka
Była Moderatorka
Była Moderatorka

@LastLord Zweryfikowaliśmy temat i bank pocztowy jest widoczny na liście banków: 

ko_alka_0-1712237755843.png

oznacz moderatorów

LastLord
#9 Pomysłodawca#

Ok, czyli już poprawione.

oznacz moderatorów