Zakupiłem towar na allegro lokalnie i nie dostałem przesyłki , co w tej sprawie robić ?
@hubcio20xxx wejdź w szczegóły tego zakupu i na samym dole kliknij zielony napis ZGŁOŚ PROBLEM Z ZAKUPEM.
@hubcio20xxx A minął już czas na wysłanie? > na AL jest 7 dni na wysyłkę
Na co ma czekać 7 dni jak gość znowu wystawił przedmiot na licytację ,
@hubcio20xxx @Jest duże prawdopodobieństwo, że oferta wznowiła się automatycznie i Sprzedajcy nawet o tym nie wie.
Jaki jest status zamówienia? Opłacone?
Tak status opłacone
@hubcio20xxx Ile czasu minęło, kiedy dokonałeś zakupu?
1088384859
To nie jest ani numer zamówienia ani numer oferty.
Rzeczywiście to nie jest numer zamówienia, ani numer oferty, ale udało mi się znaleźć zamówienie.
Widzę, że przesyłka oczekuję na nadanie (etykieta została utworzona) i sprzedawca ma jeszcze czas. Proszę więc o cierpliwość.
Rozumiem , tylko dlaczego przedmiot znowu jest na licytacji i następnych ludzi kantuje na kasę ,
Ale dlaczego od razu kantuje?
@gdvorek napisał przecież że etykieta została utworzona i sprzedający ma jeszcze czas na nadanie przesyłki - regulamin jasno wskazuje że Sprzedajcy ma na to 7 dni.
Ok dzięki za poradę 👍
Jeśli minie te 7 dni to wtedy można zacząć działać 😉
dziękuję 👍
c6d4c19a-6803-418c-a5a4-e3d1c14efb50
Nr oferty
Kupiłem na licytacji przedmiot , opłaciłem z góry a gość nie wysłał przedmiotu , w dodatku przedmiot znowu jest wystawiony na licytacji co robić ?
w szczegółach zakupu masz zgłoś problem z zakupem - kliknij i napisz do sprzedawcy. Jakby co to wezwiesz na pomoc Allegro.