Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Kolejny raz jestem oszukany przez kuriera którego proponuje Allegro.
Proszę i płacę drożej by osobiście odebrać paczkę i zapłacić po nie mam możliwości takiej operacji wykonać paczkomacie.
Owszem przesyłka jedzie do mnie ale nikt nie czyta informacji którą piszę. Że z powodu pracy w terenie proszą o telefon kuriera bym mógł przyjechać zapłacić i odebrać paczkę.
Oczywiście kurier przyjechał nie zastał nikogo w domu i pojechał.
Brak słów a Allegro nic tym nie robi kolejna moja paczka poszła do zwrotu.
Oni myślą że my nie mamy co robić tylko grzecznie czekać w domku na paczkę.
Kpiny jestem zmuszony zmieć zakupy u innego operatora.
Pozdrawiam
Wiesław [edycja]
@metys34 nikt, ani Allegro ani sprzedawca nie ma na to wpływu. Jak dostajesz od przewoźnika powiadomienie o planowanym dostarczeniu, to możesz wtedy skontaktować się z kurierem i ustalić szczegóły dostawy.
Jak podajesz adres dostawy do domu to takie jest założenie że siedzisz i czekasz.
Z tego co pamiętam to DHL określa się przynajmniej do powiadomieniu o przedziale czasowym doręczenia przesyłki.
@TATLOK cóz masz racje określa.
Tylko że ten czas ma sie nijak do faktycznego czasu podjazdu kuriera. Nawet nie możne tego reklamować bo "czas jest przewidywany" lecz "zaszły nieprzewidziane okoliczności " 🙂
@_Likos_ Aha, nie wiedziałem, bo u mnie to działa jak w zegarku, ale ja mieszkam na Żoliborzu, obok prezesa, więc może dlatego.
@TATLOK ehh uroki mieszkania na wiosce 🙂
Z jednej strony koszty niższe z drugiej z kurierami bywa różnie.
A klienci z dużych miast przyzwyczajają sie do dobrego i juz pytania miewam czy produkt kupiony o 9 rano dotrze tego samego dnia. Niestety w moim przypadku to niewykonalne .
@_Likos_ Wszystko ma swoje plusy i minusy. A rozwydrzone bachory są wszędzie. 😀