Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
🤔
Są w supporcie dwie Panie Monika i Zofia argumentują to tym że mogę być przez spprzedawcę który mówi na mnie daj głos psie jego blokować natomiast gdy ja odpisałem mu że jest kapusiem i za te treści jestem ciągle blokowany. Może sprzedawca Jowita jest wściekły bo nie kupiłem jego przedmiotu. Ten Pan jak się okazało może ubliżać od psów a ja mogę być blokowany za nie bluźniercze treści ktore podsumowały fakty. Facet jeździ cenzurowanym tekstami po mnie jak po łysej kobyle. Ale to ha jestem blokowany. Zglaszam jego treści ale ciągle za stare treści ja obrywam. Gdzie jest prawo do wolności wypowiedzi jak ciągle allegr9 mnie próbuje uciszyć. Tlumaczą to śmiesznym na poczekaniu wymyślonymi artykułami. Najwidocznoe te dwie Panie bez wglądu sprawę decydują i każą przeprasać jak ktoś pluje na mnie
Domagam się odblokowania konta bo szykuje już prawne pisma na was. Z racji wymyślonej blokady usuneli mi drugie konto. Bez powofu a z nienawiści. Na drugim koncie jak i na pierwszym nie łamałem prawa Allegro.
Więc dr9dzy użytkownicy proszę byście wysluchali malego szarego człowieka który jest po presją firmy ktora próbuje narzucać swoje zasafldy bez sprawdzenia sprawy i ewidetnie te Panie nie przepadają ze Panami. Pewnie w tej ptacy kreują się na silne feminy.
Nue wiem slaczego mam hakąś nazwę zapaleniex proszę nie ubliżac mi takimi naxwam bez mijej zgody
@ratan6789 No dobrze, ubolewam że ci łamią ale które prawo ci łamią? Prawo sprzedaży czy prawo kupowania a może prawo pisania? Prawo pisania tutaj czy gdzie?
Proste łamią nagłe wiadomości o ich decyzjach nie słuchanie brak pomocy
Nie wiem jak mam Ci odpowiedzieć jak nie roxumiesz sprawy mimo że ją wytłumaczyłem
To jest właśnir problem dzisirjszych ludzi nie czytają sokładnie zamieszczanych treści po czym odpowiadają nie rozumiem
Jestem przez toksyka ciągle blkowany mimo infirmowania o tym allegro
A allegro zgadza się gdy treści nie obrazały a ten na mnie od psów wydzwania i grozi na allegro
On nadal twórczość swoją zamieszcza a ja ciągle w blokadach
Wyobraź sobie jak policja zakłada Ci blokadę miml braku złamania prawa
Tak czuję się jako użytkowników allegro. A ja mam konto już wiele lat
Także allegro mnie udupia i daje przyzwolenie złym ludziom
I twierdzą że jest okej
Czegoś nie rzumiesz bo mówię jak jest. Komflikt jakiegoś toksyka zamienił się w ciągle jego blokowanie archiwalnyvh moivh wypiwiedzi
I jak zmam życię mimo poruszenia tematu u nich i gdzie się da otrzymam odpowiedź że dla nich to słuszne
Ja oczekuje rozpatrzenia sprawy od nowa przejrzenia całego wątku i wtedy oceny