anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jak nie przeleję to nie wyślecie mi paczki

Client:121403368
#1 Nowicjusz#

Czy jak wam nie wyśle hajsu to. Nie wyślecie mi tego co zamuwilem bo nie mam konta bankowego

•  
oznacz moderatorów
3 ODPOWIEDZI 3

mdrogeria
#21 Demiurg#

Jeśli sprzedawca nie oferuje przesyłki za pobraniem to nie wyśle , wybierz przelew tradycyjny i opłać na Poczcie .

oznacz moderatorów

br.
#21 Demiurg#

@Client:121403368   I jeszcze koniecznie napisz lub zadzwoń do sprzedającego  że zapłaciłeś pocztą, bo po 5 dniach  oferta wznowi się ponownie i może ten towar kupić ktoś inny. (Allegro Lokalne)

oznacz moderatorów

pecela
#17 Koryfeusz#

@Client:121403368 

Wybierz przelew tradycyjny i zapłać na poczcie. Musi to być wpłata standard lub standard priorytet (polecam tą drugą, jest tylko 10 gr droższa).
Jak wpłacisz przed 14:00 (przy priorytecie), to masz szansę, że zaksięguje jeszcze w tym samym dniu.

Nie korzystaj z usługi wpłaty ekspres, PayU i Przelewy24 tego nie obsługują (to idzie przez pośrednika Blue Media i systemy operatorów płatności tego nie ogarnianą (zmieniany jest tytuł przelewu i nadawca)).

ps. Co do terminów to:
- wpłata standard - D+2, przy czym za dzień zlecenia uznaje się dzień następny
- wpłata standard priorytet - D+0 zlecenia przyjęte do 14:00, D+1 zlecenia przyjęte po 14:00 lub w dni wolne.
Mówimy tu o terminie wyjścia środków z konta placówki w Banku Pocztowym. Sesja wychodząca Eliksir jest o 15:00.

oznacz moderatorów