Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Witam,czy jest jakaś szansa na odzyskanie pieniędzy od prywatnego sprzedającego? ostatnio kupiłam odkurzacz od prywatnego sprzedającego na Allegro lokalnie.Wszystko było ok do momentu kiedy odebrałam paczkę z paczkomatu,w kartonie było wszystko oprócz najważniejszego czyli odkurzacza (czyli cały silnik z pojemnikiem na kurz)były tylko końcówki do odkurzania itp.Opisalam wszystko sprzedającemu i on twierdzi że wszystko powinno tam być,teraz mamy otwartą dyskusję i raczej nie odda mi pieniędzy,zapłaciłam za to 235 zł.I nie zanosi się na porozumienie z jego strony,to jest słowo przeciwko słowu,On twierdzi że wszystko było a Ja ze brakuje.Prosze napisać czy ktoś też był w podobnej sytuacji?
@Kami2503 wnosisz reklamację do przewoźnika że zawartość paczki zniknęła.
Przewoźnik waży paczki na sortowniach i ma kamery pomiesiącu dostaniesz odpowiedź czy paczka w miejscu nadania ważyła tyle samo co w miejscu doręczenia i masz czy ktoś ukradł zawartość czy sprzedawca se leci w kulki. Reklamację wniesiesz na stronie przewoźnika. Jeśli ktoś capnął zawartość to odszkodowanie dostaniesz od przewoźnika jeśli on nie wysłał odkurzacza to allegro protect mu dowali a ty go na policję z art 286kk podasz o oszustwo bo od początku kłamał
Nawet jeśli karton nie wyglądał na zniszczony czy rozerwany? Mogę zgłosić reklamacje do przewoźnika?
Możesz on ci stwierdzi czy waga była ta sama @Kami2503 a jak była to konkluzja jest jedna odkurzacza w paczce nie było... dyskusję można wznowić jak zamkną u moderacji na forum co się odwlecze to nie uciecze
Dziękuje za pomoc
@Kami2503 otrzymałam odpowiedź, że ponieważ w dyskusji ustaliliście, że odeślesz zamówienie, nie ma potrzeby interwencji. Gdyby była potrzebne nasze wsparcie, w prowadzonej dyskusji, poproś o pomoc pracownika Allegro.
@Kami2503 sprzedający odrzucił reklamację. Jako odbiorczyni przesyłki możesz zgłosić reklamację do przewoźnika. Poprosiłam o wypowiedź pracownika Allegro w prowadzonej dyskusji.
Dziękuję za pomoc