Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Obserwuję przedmiot na Lokalnie i wysyłałem sprzedawcy wiadomości z pytaniami od 18 grudnia. Do dziś bez odzewu.
Miałem podobną sytuację w tym samym okresie, ale że tamten przedmiot kupiłem to dostałem do niego jego faktyczny email w wiadomości od Allegro, więc tak nawiązałem kontakt. Stąd wiem że mogą to być wyłączone powiadomienia. W tym przypadku nie mogę zrobić tego samego, bo przedmiot kosztuje prawie 2K a cała sprawa kręci się wokół wysyłki.
Tak więc jeszcze raz pytanie: czy mogę się z nim jakoś skontaktować, lub poprosić Allegro o wysłanie mu wiadomości bezpośredniej?
Czat to kontakt.
przeczytaj jeszcze raz co napisałem.
Gościu nie odpowiada, bo albo ma wyłączone powiadomienia, albo te powiadomienia lecą do spamu.
No to jak chcesz go przywołać? Patykiem w parapet się nie da. Musisz to przełknąć i poszukać innego sprzedawcy
O to właśnie mi chodzi. Może można szturchnąć same allegro, żeby szturchnęło jego.
I nie, nie mogę iść do kogoś innego. Nikt inny nie ma tego co ten gość sprzedaje.
Napisz do Allegro i przedstaw sytuację, może wyślą maila z prośbą o kontakt z Tobą.
A Ty czytasz, nie da się inaczej, czasem Ci prywatni wystawiają i zapominają.