anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest jakiś sposób by skontaktować się ze sprzedawcą, który ma wyłączone komunikaty?

JehutyReborn
#7 Wielbiciel#

Obserwuję przedmiot na Lokalnie i wysyłałem sprzedawcy wiadomości z pytaniami od 18 grudnia. Do dziś bez odzewu.

Miałem podobną sytuację w tym samym okresie, ale że tamten przedmiot kupiłem to dostałem do niego jego faktyczny email w wiadomości od Allegro, więc tak nawiązałem kontakt. Stąd wiem że mogą to być wyłączone powiadomienia. W tym przypadku nie mogę zrobić tego samego, bo przedmiot kosztuje prawie 2K a cała sprawa kręci się wokół wysyłki.

Tak więc jeszcze raz pytanie: czy mogę się z nim jakoś skontaktować, lub poprosić Allegro o wysłanie mu wiadomości bezpośredniej?

oznacz moderatorów
6 ODPOWIEDZI 6

LEW433
#21 Demiurg#

Czat to kontakt.

oznacz moderatorów

JehutyReborn
#7 Wielbiciel#

przeczytaj jeszcze raz co napisałem.

Gościu nie odpowiada, bo albo ma wyłączone powiadomienia, albo te powiadomienia lecą do spamu.

oznacz moderatorów

Monika__L
#16 Inspirator#

No to jak chcesz go przywołać? Patykiem w parapet się nie da. Musisz to przełknąć i poszukać innego sprzedawcy 

oznacz moderatorów

JehutyReborn
#7 Wielbiciel#

O to właśnie mi chodzi. Może można szturchnąć same allegro, żeby szturchnęło jego.

I nie, nie mogę iść do kogoś innego. Nikt inny nie ma tego co ten gość sprzedaje.

oznacz moderatorów

Halfrunt
#20 Guru#

Napisz do Allegro i przedstaw sytuację, może wyślą maila z prośbą o kontakt z Tobą. 

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

A Ty czytasz, nie da się inaczej, czasem Ci prywatni wystawiają i zapominają.

oznacz moderatorów