Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dobry wieczór, mam taką sytuację: 15 sierpnia kupiłam rowerek stacjonarny na Allegro Lokalnie. Po zakupie sprzedający poinformował mnie że rowerek został już sprzedany na innej stronie, więc poprosiłam o zwrot pieniędzy. Najpierw podałam numer telefonu do blika, ale blik nie był aktywny, więc poprzez e- maila sprzedający poprosił o mój numer konta, aby zrobić przelew. Do dzisiaj przelew nie doszedł, w mojej historii banku nie ma żadnego zaksięgowania ani informacji o tym. Sprzedający twierdzi że przelew został wysłany, a nawet że dzień po wykonaniu przelewu ja zwróciłam mu pieniądze, co oczywiście nie miało miejsca. Sprzedający uważa że ja mówię nieprawdę, powiedział że wyśle mi potwierdzenie przelewu oraz mojego rzekomego zwrotu a także wyśle go zespołowi Allegro. Dodam, że w statusie płatności na Allegro Lokalnie przesyłka dalej oczekuje na nadanie, a płatność jest zakończona, nie ma żadnych informacji o rozpoczęciu zwrotu. Formularz zwrotu Allegro Protect został dziś wypełniony i wysłany.
@Client:130405691 w takiej sytuacji najlepiej założyć dyskusję ze sprzedającym. Możesz w niej skorzystać z naszej pomocy w przypadku problemów w porozumieniu się ze sprzedawcą. Gdyby sprzedający miał problem ze zwrotem środków, możemy pomóc w tym temacie.