anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy jest możliwość odzyskanie pieniędzy jeżeli kupiłem wadliwy produkt na allegro lokalnie?

Mietek_WM
#1 Nowicjusz#

Kupilem chromecasta ktory byl opisany jako nowy. Niestety nie byl nowy. Nawet w opkowaniu nie lezal na swoim miejscu, ale nie w tym rzecz. W opisie sprzedawca opisał ze laczy sie z częstotliwością 2,4 i 5GHz (tak też jest opisane na opakowaniu) . Niestety nie widzi sieci 5G. A na częstotliwości 2.4 caly czas przerywa i wyskakuje komunikat niestabilne polaczenie. Sprawdzalem na 5 telefonach i 3 różnych modemach. To samo. Niestety nie moge juz sie skontaktowac ze sprzedajacym chociaz mial na sprzedaz 2 sztuki (ponoć), ja kupilem pierwsza. A ogloszenie zostalo przeniesione do zarchiwizowanych. Jezeli nie ma opcji odzyskania pieniedzy to czy jest opcja zeby ten sprzedajacy został ukarany np usunieciem z allegro co by wiecej nie oszukał kogos innego.

oznacz moderatorów
1 ODPOWIEDŹ 1

LEW433
#21 Demiurg#

@Mietek_WM Powinieneś mieć opcje otwarcia dyskusji, tam opisz problem, tam sprzedajacy ma 24godz. na odpowiedź, tam masz pomoc Allegro: https://allegro.pl/moje-allegro/zakupy/dyskusje/nowa?source=LOKALNIE

oznacz moderatorów