Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
@Client:124617933 jeśli w ofercie pisze że od firmy to pełna od prywatnego może być różnie
Tak jest to oferta wystawiona przez firmę. Czyli obejmuję mnie 14 dni na zwrot nawet jeśli jest to allegro lokalnie?
@Client:124617933 tak kupując od firmy masz takie sam prawa jako konsument, nie ważne gdzie kupisz 🙂
Tak jest to oferta wystawiona przez firmę. Czyli obejmuję mnie 14 dni na zwrot nawet jeśli jest to allegro lokalnie?
Tak, pod warunkiem ze to zakup konsumencki i że towar podlega zwrotowi, są towary wyłączone ze zwrotów niezależnie gdzie kupione takie jak np. higieniczne. Takie informacje są i muszą być podane w ofercie.
Okej dziękuje, a czy allegro pomaga w przypadku zwrotów/reklamacji na allegro lokalnie w taki sam sposób jak na zwykłym allegro?
@LEW433 jak wystawia firma na Lokalnie to dam se głowę uciąć że żadnych wyłączeń nie ma bo nie ma tam zakładki a w opisie nikt nie daje 😄
@Client:124617933 jeśli w opisie nie będzie że przysługuje Ci odstąpienie 14 dni to masz nielimitowany czas 😄 tyle że na lokalnie nie ma darmowych zwrotów i smarta ( przy koncie Firma )
Pomoc masz taką samą, dyskusję i ochronę 🙂
Nie wiem tego, nie czytałem oferty, więc napisalem ze jak produkt nie podlega zwrotowi, a takie są powinno to być napisane w ofercie. A co ty sobie dajesz i masz ucięte to Ja w twoje intymne sprawy nie wnikam.