anuluj
Pokazywanie wyników dla 
Zamiast tego wyszukaj 
Czy miało to oznaczać: 

Czy mogę zmienić adres paczkomatu po zakupie na allegro lokalnie

audiosystem
#8 Zapaleniec#

Dzień dobry,

w środę 07.08.2024 dokonałem zakupu przez Allegro lokalnie, podając adres w którym przebywam do końca tygodnia. Jednak sprzedający ze względu na to, że jest poza domem może wyslać paczkę później co sprawi, że dotrze ona gdy już wrócę do miejsca swojego zamieszkania.

Czy mogę zmienić paczkomat, do którego wyśle on paczkę? Zmiana jest między różnymi miastami. Sprzedający wskazuje, że  nie może zmienić adresu i nadać paczki w inne miejsce.

oznacz moderatorów
9 ODPOWIEDZI 9

mdrogeria
#21 Demiurg#

@audiosystem Ty nie zmienisz , ustal to ze sprzedawcą , ma możliwość edycji paczkomatu odbiorczego podczas generowania etykiety .

oznacz moderatorów

audiosystem
#8 Zapaleniec#

Ok.Ale sprzedający jak już nada paczkę inpostem to mogę ją przekierować?

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@audiosystem jak nada, to zmiana nie będzie możliwa. Rozumiem, że chodzi o zakup z 7 sierpnia? Podaj mi proszę numer paczkomatu, do którego paczka ma trafić. Edytuję etykietę i wystarczy, że sprzedający ją wygeneruje, trafi już do tego paczkomatu, do którego chcesz. 

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

audiosystem
#8 Zapaleniec#
audiosystem_0-1723194797410.png

KRC02M

Widok 3

05-480 Karczew przy sklepie Groszek

oznacz moderatorów

LEW433
#21 Demiurg#

@audiosystem In Post daje się przekierować, taka rzecz jest płatna dodatkowo ale da się.

oznacz moderatorów

audiosystem
#8 Zapaleniec#

Ok.W razie co to będzie plan B

oznacz moderatorów

mdrogeria
#21 Demiurg#

@audiosystem poinformuj sprzedawcę o zmianie żeby nie wpadł w panikę jak zobaczy na etykiecie inny paczkomat 

oznacz moderatorów

la_nika
Moderatorka
Moderatorka

@audiosystem ok, dziękuję, gotowe! Gdy sprzedający wygeneruje etykietę, punktem odbioru będzie paczkomat KRC02M.

Monika
   Moderatorka

Dołącz do naszych licytacji charytatywnych dla powodzian.
   Razem możemy więcej!
oznacz moderatorów

audiosystem
#8 Zapaleniec#

Dzięki wszystkim za pomoc pozdrawiam

oznacz moderatorów