Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Dzień dobry,
w środę 07.08.2024 dokonałem zakupu przez Allegro lokalnie, podając adres w którym przebywam do końca tygodnia. Jednak sprzedający ze względu na to, że jest poza domem może wyslać paczkę później co sprawi, że dotrze ona gdy już wrócę do miejsca swojego zamieszkania.
Czy mogę zmienić paczkomat, do którego wyśle on paczkę? Zmiana jest między różnymi miastami. Sprzedający wskazuje, że nie może zmienić adresu i nadać paczki w inne miejsce.
@audiosystem Ty nie zmienisz , ustal to ze sprzedawcą , ma możliwość edycji paczkomatu odbiorczego podczas generowania etykiety .
Ok.Ale sprzedający jak już nada paczkę inpostem to mogę ją przekierować?
@audiosystem jak nada, to zmiana nie będzie możliwa. Rozumiem, że chodzi o zakup z 7 sierpnia? Podaj mi proszę numer paczkomatu, do którego paczka ma trafić. Edytuję etykietę i wystarczy, że sprzedający ją wygeneruje, trafi już do tego paczkomatu, do którego chcesz.
KRC02M
Widok 3
05-480 Karczew przy sklepie Groszek
@audiosystem In Post daje się przekierować, taka rzecz jest płatna dodatkowo ale da się.
Ok.W razie co to będzie plan B
@audiosystem poinformuj sprzedawcę o zmianie żeby nie wpadł w panikę jak zobaczy na etykiecie inny paczkomat
@audiosystem ok, dziękuję, gotowe! Gdy sprzedający wygeneruje etykietę, punktem odbioru będzie paczkomat KRC02M.
Dzięki wszystkim za pomoc pozdrawiam